promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron hamarosan befejezi az Avatar 3. forgatását is
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legfrissebb hírek szerint James Cameron őrületes tempóra kapcsolt, és befejezte az Avatar 2. forgatását, ráadásul az Avatar 3. felvételei is már 95 százalékban elkészültek.

Néhány hónappal ezelőtt érkezett a Disney bejelentése, hogy a világjárvány miatt teljesen átrendezték a következő tíz évben érkező filmjeik bemutatóit, beleértve a jövőbeni Star Wars-, és Avatar-fimeket.

James Cameron nagyszabású alkotásai 2021, 2023, 2025 és 2027 decemberében érkeztek volna, most viszont így néz ki a premiertáblázat:

  • 2022. december 16. – Avatar: The Way of Water (Avatar: A víz útja)
  • 2024. december 20. – Avatar: The Seed Bearer (A maghordozó)
  • 2026. december 18. – Avatar: The Tulkun Rider (A tulkun lovas)
  • 2028. december 22. – Avatar: The Quest of Eywa (Küldetés Eywa-ért)

A Variety információi szerint Cameron nemrég bejelentette, hogy az Avatar 2. részének jeleneteit már 100 százalékban felvették, a franchise 3. etapja pedig 95 százalékban kész.

„A koronavírus minket is ugyanúgy érintett, mint mindenkit. Vesztettünk négy és fél hónapot a produkcióból. Így aztán az Avatar 2. egy évvel később kerül a moziba, 2022 decemberében. De ez persze nem azt jelenti, hogy lesz még egy évem befejezni, mivel aznap, amikor elkészül az Avatar 2., máris elkezdünk dolgozni az Avatar 3. befejezésén”

– mesélte Cameron, aki szerint nagyon szerencsés választás volt, hogy évekkel ezelőtt Új-Zélandot választották forgatási helyszínül az Avatarhoz:

„Itt készítettük az eredeti filmet, és az ország a járvány kezelése szempontjából a világon a második legjobban teljesítő országnak bizonyult”

A rendező egyelőre nem árult el semmit a folytatások történetéről, mondván a titokzatosságban és a meglepetésekben hisz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás