Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stílust vált Balázs Pali

Stílust vált Balázs Pali

Zene, Film & Kultúra

Stílust vált Balázs Pali

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 06:36

A mulatós legenda, Balázs Pali rock zenével tér vissza a színpadra. Vajon ki inspirálta a stílusváltásra?

Az elmúlt hónapokban hangos volt a hazai média Balázs Pali megújulása kapcsán. A szerelmes dalok hazai állócsilaga a legutóbbi „Vár rám az élet” dalával a legnagyobb videómegosztó portálon és a Kárpát-medencei magyar rádiókban is egyaránt sikert sikerre halmoz. Pali a pandémiás időszak alatt a zenekarával folyamatosan dolgozik és vadiúj koncertműsort próbál. Az énekes újrahangszerelt dalai mind a szakma, mind a közönség körében elismerést váltott ki, a próbák és stúdiómunkálatok mellett pedig új hobbit is talált.

„24 éves pályafutásom legnyugodtabb nyarán vagyok túl, az első időszakban nagyon furcsa volt, hogy a szokásos hétvégi koncertek,  fellépések elmaradtak. Kerestem magamnak új kihívásokat, sokat kirándultam, sportoltam és az új szenvedélyemnek, a hajózásnak éltem. Közben a zenekarommal természetesen próbáltunk, az »újratöltött«, nagyszínpadra hangszerelt dalaimat folyamatosan csiszolgattuk, alakítgattuk. Nagy öröm számomra, mivel magam is úgy érzem, hogy a jövőm szempontjából értékes dalok születettek és ami talán ennél is fontosabb a közönségem is nagyon gyorsan megkedvelte ezeket, ezért alig várom, hogy élőben is együtt énekeljük”

– meséli az énekes. 

Úgy tűnik, hogy a pihenés és a stílusváltás meg is hozta a gyümölcsét. Az 51 éves mulatós sztár ugyanis idén Fonogram-díjat kapott, az Év hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában. Felmerül a kérdés, hogy egy mulatós sztárt mi inspirál arra, hogy rock zenére váltson. Balázs Pali ezzel kapcsolatban a Bors Magazinnak nyilatkozott:

„ Az idő múlásával, minden és mindenki változik. Szükség van a vérfrissítésre, épp úgy, ahogyan a legnagyobb világsztároknak is. Ott van például Bon Jovi. Mindig is sikeres volt, mégis időről-időre megújul, ami engem nagyon inspirál”.

Ha pedig már annyit beszéltünk a stílusváltásról, hallgassunk is bele az énekes, Vár rám az élet című új dalába. 

Borítókép: You And Media Management