promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valószínűleg Madonna megerőszakolása is bekerül az életrajzi filmjébe
Borítókép:  JEFF FUSCO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az eddig is borítékolható volt, hogy a Madonna életét bemutató film korhatáros lesz. 

Amióta a Bohém rapszódia óriási siker lett, és a Rocketman is hozta a kötelezőt, azóta futószalagon kaptuk a friss neveket, hogy mely zenészekről fognak életrajzi filmet készíteni. Nemrég derült ki, hogy Madonna is beáll a sorba. A film forgatókönyvírója az Oscar-díjas Diablo Cody lesz, de az énekesnő nem tud mást elképzelni, csak saját magát a rendezői székben.

Azóta megy a találgatás, hogy ki fogja eljátszani Madonnát. Természetesen az énekesnő ebbe is bele fog szólni, mivel a minden kreatív folyamatban erős döntő szerepe van. Még az sem elképzelhetetlen, hogy Codyval is át fogja párszor íratni a szkriptet.

Most, hogy tudjuk jön a film, a rajongók elkezdtek arról is pletykálni, hogy az énekesnő vajon milyen szinten akarja bemutatni azt a jelenetet, amikor 20 éves korában megerőszakolták.

A popikon anno Harper's Bazaar magazinban mesélte el, hogy amikor Manhattanbe költözött, kést szorítottak a hátához, így kényszerítették rá, hogy felmenjen egy New York-i épület tetejére, ahol megerőszakolták.

Utána magára hagyták, az elkövetők azonban sosem kerültek elő, mivel Madonna nem jelentette a dolgot a rendőrségen. Természetesen mindenki kíváncsi arra, hogy ezt a dolgot miképp akarja ábrázolni a filmben, amibe biztosan bele fog kerülni az életének ez a törése.

Az énekesnő nem akar tabukat, így már borítékolható, hogy az alkotás merész, és erősen korhatáros lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás