Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eddie Murphy megnyerte élete első Emmy-díját – videó

Eddie Murphy megnyerte élete első Emmy-díját – videó

Zene, Film & Kultúra

Eddie Murphy megnyerte élete első Emmy-díját – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.21. 16:32

Hatalmas győzelmet aratott az idei Emmy-gálán az HBO, de mégis az volt a legörömtelibb pillanat, mikor Eddie Murphy harminchét év után végre hazavihetett egy díjat.

Hétfő hajnalban megrendezésre került Jimmy Kimmel vezetésével a 2020-as Emmy-díjátadó, amit idén először virtuálisan tartottak meg a koronavírus-járvány miatt. Az HBO százhét jelölésből összesen harmincat zsebelt be, így mindenképp boldogok lehetnek, hiszen szinte az összes fontosabb díjat elvitték, így például az Eufória miatt Zendaya lett a legjobb női főszereplő a dráma kategóriában; az Utódlás lett a legjobb dráma sorozat; illetve a Watchmen is fantasztikusan szerepelt, mivel megválasztották a legjobb miniszériának.

Leginkább annak örültek az emberek, hogy a legendás Eddie Murphy is kapott végre egy Emmy-díjat a Saturday Night Live-ban való vendégszerepléséért – külön érdekesség, hogy 1983-ban is ezért a műsorért kapta a legelső jelölését, így „csupán” harminchét évet kellett várnia, hogy beérjen a győzelme.

A népszerű komikus persze nagyon hálás volt mindenkinek, hiszen nem elég, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a nagy televíziós visszatérésére, de ráadásul még fantasztikusan is érezte magát, most pedig egy Emmy-díjjal gazdagodhatott. Úgy látszik, hogy Eddie Murphy tényleg eleget pihent, mivel ezek után az Amerikába jöttem folytatása lesz a következő lépés, illetve a Beverly Hills-i zsaru negyedik részét is bejelentették már.

Itt található a győztesek teljes listája, illetve itt lehet megtekinteni Eddie Murphy köszönetnyilvánítását:

Borítókép: Eddie Murphy / ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP

Legolvasottabb hírek