promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztároknak készített remixet Metzker Viki
Borítókép:  Rádió 1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anne-Marie és Doja Cat „To Be Young” című szerzeményét Metzker Viki gondolta újra.

Úgy néz ki Viki egyre jobban kezd elmerülni a producerkedés világában. Bár nehéz elképzelni, hogy egy stúdióban remixelget, de egyáltalán nem lehetetlen.

A dal eredeti verziójában Anne-Marie utánozhatatlan és karakteres hangja és Doja Cat csajos rapbetétje remekül működik, lüktető alapja pedig már a megjelenés pillanatában előre vetítette, hogy a „To Be Young” szárnyalása nem áll meg itt. Metzker Viki tökéletesen ráérzett erre, és őt érte hazánkból a megtiszteltetés, hogy újragondolhatta ezt a tracket.

A „Glossy Day Remix” egy igazi feel-good változat lett. Szelíd és rádióbarát, amiben a DJ dallamos house alappal dolgozott. Nagyon könnyed és valóban remekül működik.

A „Purple Night Remix” azonban egy vérbeli klubhimnusz lett. Maximálisan jó alap az esti pörgéshez és a járvány miatt jelenleg 23 óráig tartó bulikhoz. Viki kirobbanó energiával töltötte meg a dalt és a tech house elemekkel sem finomkodott.

A magyar remix elkészítéséhez nem véletlenül esett Vikire a Warner Music választása, hiszen a dj nyár elején rúgta be az ajtót a Corona slágerének újragondolásával. A „Rhythm Of The Night” óriási hazai és nemzetközi sikert futott be, a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás