Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője

Megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője

Zene, Film & Kultúra

Megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.09.20. 06:36

A vasárnap esti adás előtt megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője, a Tigris azzal kapcsolatban, hogy mit érez Csobot Adél iránt.

Vasárnap este a harmadik adással folytatódik az Álarcos énekes 2. évada, amiben Hargitai Bea, Csobot Adél, és Sebestyén Balázs mellett egy vendégnyomozót láthatunk majd Nagy Ervin személyében, aki Gáspár Lacit fogja helyettesíteni. Istenes Bence persze egyáltalán nem örül annak, hogy a Robot visszatér a műsorba.

Úgy tűnik, a műsorvezetőnek eggyel több problémával kell majd megküzdenie az esti adásban, hiszen az idei versenyzők közül a Tigris is kiszemelte már magának a feleségét. A titokzatos versenyző nemrég az Álarcos énekes stábjának beszélt arról őszintén, hogy mit érez Adél iránt.

Mint kiderült, a harmadik adásban kicsit megváltoznak a műsor szabályai. A SorozatWiki megtudta, hogy ezúttal hét versenyző fog színpadra lépni, akiket két páros, és egy hármas párbajban fogunk látni. Mindhárom körből egy-egy azonnali továbbjutó lesz, így a hármas párbajból ketten kerülnek majd a veszélyzónába.

Ezen a héten a Banán, a Tigris, a Béka, az Elefánt, a Maki, a Dinó, és a Baba produkcióját láthatjuk majd.

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek