Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lady Gaga szinte meztelen, Justin Bieber pedig nagyon mocskos az új klipjében

Lady Gaga szinte meztelen, Justin Bieber pedig nagyon mocskos az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Lady Gaga szinte meztelen, Justin Bieber pedig nagyon mocskos az új klipjében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.19. 13:13

Az utóbbi napokban Lady Gaga és Justin Bieber is friss zenei videóval jelentkezett, ráadásul mindkettő figyelemfelkeltő – csak más miatt.

Ritka, mikor a világ talán leghíresebb popsztárjai szinte egyszerre jelentetnek meg klipeket, de ezen a héten érdekes módon így történt, hiszen Lady Gaga mellett Justin Bieber is úgy gondolta, hogy pont most kell meglepni a rajongókat valami különlegességgel, ezért mindketten bensőséges tartalmakat hoztak nekünk.

Justin Bieber Chance The Rapper segítségét kérte, hogy közösen elkészítsék a „Holy” című dalt, ami a fiatalok szerelméről szól, és hogy mennyire szentnek érzi magát az énekes, mikor együtt van a párjával. A dolog érdekessége, hogy a klipben talpig mocskos a sztár, hiszen egy munkásembert alakít, ráadásul még maga a zene is meglepően érett, kellemes és rádióbarát, szóval elégedett lehet a közönség.

Lady Gaga pedig folytatta a tőle megszokott extravagáns vonalat, hiszen a „911” klipjében elképesztő ruhakölteményekben szerepel, és még a testét sem fél megmutatni pár átlátszó darabnak köszönhetően. A klip állítólag az énekesnő tapasztalataiból építkezik, mivel neki is volt egy olyan időszaka, mikor összemosódott az álom és a valóság, a végeredmény pedig egészen látványos lett:

Borítókép: Lady Gaga és Justin Bieber / youtube.com (screenshot)