promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga szinte meztelen, Justin Bieber pedig nagyon mocskos az új klipjében
Borítókép:  Lady Gaga és Justin Bieber / youtube.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napokban Lady Gaga és Justin Bieber is friss zenei videóval jelentkezett, ráadásul mindkettő figyelemfelkeltő – csak más miatt.

Ritka, mikor a világ talán leghíresebb popsztárjai szinte egyszerre jelentetnek meg klipeket, de ezen a héten érdekes módon így történt, hiszen Lady Gaga mellett Justin Bieber is úgy gondolta, hogy pont most kell meglepni a rajongókat valami különlegességgel, ezért mindketten bensőséges tartalmakat hoztak nekünk.

Justin Bieber Chance The Rapper segítségét kérte, hogy közösen elkészítsék a „Holy” című dalt, ami a fiatalok szerelméről szól, és hogy mennyire szentnek érzi magát az énekes, mikor együtt van a párjával. A dolog érdekessége, hogy a klipben talpig mocskos a sztár, hiszen egy munkásembert alakít, ráadásul még maga a zene is meglepően érett, kellemes és rádióbarát, szóval elégedett lehet a közönség.

Lady Gaga pedig folytatta a tőle megszokott extravagáns vonalat, hiszen a „911” klipjében elképesztő ruhakölteményekben szerepel, és még a testét sem fél megmutatni pár átlátszó darabnak köszönhetően. A klip állítólag az énekesnő tapasztalataiból építkezik, mivel neki is volt egy olyan időszaka, mikor összemosódott az álom és a valóság, a végeredmény pedig egészen látványos lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás