Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus bekavart Lovasi András koncertjeibe is

A koronavírus bekavart Lovasi András koncertjeibe is

Zene, Film & Kultúra

A koronavírus bekavart Lovasi András koncertjeibe is

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:42

A Kiscsillag zenekar is áldozatául esett a koronavírusnak, így elmaradnak a közelgő fellépések.

Egyre jobban nő a fertőzöttek száma, és nehéz megúszni, hogy a környezetünkben ne legyen olyan ember, aki elkapta a vírust, vagy gyanúba hozható vele. Az sem újdonság, hogy ezért maradnak el fellépések. Legutóbb a Tankcsapdának is le kellett mondani néhány koncertet, miután kiderült, hogy a debreceni bulijuk során érintkeztek egy olyan személlyel, aki a koronavírussal kapcsolatba hozhatóan karanténba került.

Lovasi Andrásék is belekerültek egy ilyen helyzetbe, mivel a zenekar egyik stábtagja érintkezett valakivel, akinek pozitív lett a koronavírus tesztje. A Tankcsapda is azonnal tesztelni ment, majd karanténba vonult, és így tesz a Kiscsillag is.

„Kedves Emberek! Ha közvetetten is, de a járvány minket is elért: stábunk egyik tagja együtt dolgozott olyannal, aki később pozitív eredményt produkált koronavírus-tesztelésen. Mindannyian jól vagyunk, de hogy hordozóvá se váljunk, a héten nem találkozhatunk Veletek, ezért a berettyóújfalui és a szekszárdi koncertek elmaradnak. Vigyázzatok magatokra, mi is azt tesszük, puszi!”

- osztotta meg a zenekar a közösségi oldalán, amihez Lovasi András hozzátette, hogy ez már a szeptember 19-ei szombati Akeceli fellépésére is természetesen érvényes.

Persze ettől még a Kiscsillag ott lesz a Raktárkoncert sorozatban. A fellépéseket szeptember 21-től kezdik el feltölteni, amik a MindiGO app-on keresztül lesznek elérhetőek.

 

Borítókép: Bolega Niki