promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disturbed feldolgozta Sting kilencvenes évekbeli dalát
Borítókép:  Disturbed offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kétszeres Grammy-jelölt zenekar szerint a szerzemény még a mai napig aktuális, így mindenképpen újra akarták gondolni.

Alig egy éve teltházas koncertet adtak a Budapest Parkban, végig turnézták Európát, és ezután sem pihentek. A Disturbed robog előre, és mindig igyekeznek kiszolgálni a rajongókat valami újdonsággal.

Sokaknak nem hiába csenghet ismerősen az „If I Ever Lose My Faith In You” dalcím, mivel nagyot robbantott vele Sting anno a ’90-es évek elején. A Disturbed úgy gondolta, hogy le kell porolni a szerzeményt, és új köntösbe bújtatni.

„Nagyon régóta szeretjük ezt a dalt, és annak ellenére, hogy 1993-ban jelent meg, elég furcsa, de a jelentése napjainkban is aktuális. Az egész a hit elvesztéséről szól, és bár ez igencsak pesszimistán hangzik, ezzel mégis a kapcsolatok erejére világít rá és arra, hogy hogyan tudunk vigaszt nyújtani a világban”

- mesélte a zenekar.

A dalhoz ez nagyszabású klip is készült, amit az MTV VMA nyertes, Matt Mahurin rendezett. Mahurin korábban többször is dolgozott már együtt Lou Reeddel, a U2-val, Peter Gabriellel valamint R.E.M-mel is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás