promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci koronavírusos lett, nem lesz ott az Álarcos énekesben
Borítókép:  Polyák Attila - Origo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis addig, amíg nem produkál a csatornának egy negatív tesztet.  

Gáspár Laci az RTL Klubon futó Álarcos énekes egyik nyomozója, aki a következő felvételeken nem lehet jelen, mivel a COVID-szűrés során a tesztje pozitív lett. A csatorna bejelentette, hogy az énekest az első és második adásban láthatjuk, mivel ezeket már augusztusban felvették, azonban a harmadikban és a negyedik epizódban mindenképpen helyettesíteni kell őt.

Legalábbis a csatorna így tervez, de már láthattunk olyat, hogy egy koronavírus fertőzés elhúzódott. A lényeg, hogy Gáspár Laci addig nem térhet vissza a csapathoz, amíg nem tud produkálni egy negatív COVID-tesztet.  

Az énekes a fertőzés ellenére jól érzi magát, és a családjától elszigetelten tengeti a napjait:

„Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen”

- idézi a közlemény Gáspár Lacit.

A produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele tovább zakatolhat.

Amíg az énekes nem térhet vissza, addig úgynevezett „vendég-nyomozók” veszik át a feladatát. Hogy ők kik lesznek, az majd később derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás