promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baby Yoda visszatér: kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 2. évad
Borítókép:  Baby Yoda a The Mandalorian című sorozatban / via imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Star Wars-rajongók, ugyanis már nem kell sokáig várnunk a hatalmas sikert aratott The Mandalorian folytatására.

A Vasember rendezője, Jon Favreau tavaly elég durva dolgot csinált, ugyanis önkéntesen az örökmorgó Star Wars-fanatikusok elé vetette magát, mikor a világhírű széria legproblémásabb időszakában elkészítette a The Mandalorian című sorozatot. A közönség legnagyobb meglepetésére egy igazán jó szériát kaptunk, ami sokaknak visszaadta a hitét, így nem is volt kérdés, hogy 15 Emmy-jelölés után a Disney+ berendeli a második évadot – és most a SlashFilm cikkéből az is kiderült, hogy mikor láthatjuk.

Bejelentették, hogy hamarosan újra találkozhatunk a szupercuki Baby Yodával, ugyanis a The Mandalorian második szezonja október 30-tól lesz elérhető a Disney streaming platformján.

Természetesen hatalmas titoktartás övezi a projektet, annyi viszont kiderült, hogy az eddigi színészek (Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito és Carl Weathers) mellett Rosario Dawson és Timothy Olyphant is feltűnnek majd a folytatásban, aminek egyes epizódjait olyan nevek rendezik, mint például Peyton Reed (A Hangya), vagy Robert Rodriguez (Desperado).

A történetről sem tudunk túl sokat, de állítólag Boba Fett karaktere is szerepelni fog benne, és az előző évad gonosza, Giancarlo Esposito is nagyobb szerepet kap, szóval felkészülhetünk pár izgalmas részre a The Mandalorian visszatérésekor.

Itt látható a hivatalos bejelentés, ami az új logót is felfedte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás