Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy változások lesznek a Bezár a Bazár új évadában

Nagy változások lesznek a Bezár a Bazár új évadában

Zene, Film & Kultúra

Nagy változások lesznek a Bezár a Bazár új évadában

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:45

Újdonságokkal jelentkezik szeptember 14-től hétköznap esténként a TV2 gameshow-ja, a Bezár a bazár!, amiben bemutatkozik a "bazári majom" is.

Ahogy azt már a gyenge nézettséget produkáló Love Bistro kapcsán megírtuk, a tervezettnél hamarabb, szeptember 14-én este megújult formában, az eddiginél is szórakoztatóbb tartalommal, még izgalmasabb játékokkal tér vissza az elmúlt évek egyik legsikeresebb gameshow-ja, a Bezár a Bazár!, amelynek házigazdái továbbra is Majka és Tilla lesznek.

A harmadik évad egyik legszórakoztatóbb újdonságának a „Bazári majom” ígérkezik. Az emberszabású plüssfigura egy körön át segítheti a játékosokat a kihívás megoldásában.
Szintén a Bazárban zajló játék újdonsága, hogy a dobozokban úgynevezett „meglepetéskártyákat” helyeznek el a szerkesztők, ezeken különböző extra nyereményeket tüntetnek fel.

A kvízjátékban is lesz változás: az előző évadban már használt, fotós kvízkérdések mellett videó bejátszásokhoz kapcsolódó kérdések is lesznek. Ezek között egyaránt szerepelnek klasszikussá vált filmrészletek, kultikussá vált videoklipek, vagy épp az elmúlt évtized emlékezetes internetes mémjei.

A játékosoknak az előző évad népszerű kihívásai mellett 15 új kihívással kell megbirkózniuk: a feladatok a gyorsaságukat, ügyességüket és fizikai állóképességüket egyaránt próbára teszi.

Természetesen most is lesz „Varázsdoboz” a garantált 300 ezer forintos készpénznyereménnyel és a „Szerencsepárnák” hárommilliós nyereményében is reménykedhetnek a játékosok.

A TV2 népszerű produkciójába ezúttal is több ezren jelentkeztek, közülük körülbelül száz párosnak lesz lehetősége elvinni az akár 25 millió forintos fődíjat, és több mint 500 nyereménytárgy közül válogathatnak a játékosok, melyek összértéke 25 millió forint.

A műsor előző két évada alatt több mint 110 millió forintnyi nyereményt vittek el a játékosok, a legnagyobb nyeremény 6 millió forint értékű volt. A legnagyobb bukás során egy játékospár a tizedik kérdésre adott rossz választ, így a 25 milliós főnyeremény helyett 300 ezer forinttal távoztak.

A Bezár a Bazár! harmadik évadát szeptember 14-től, minden hétköznap este a Mintaapák után láthatjuk a TV2-n.

Borítókép: TV2