Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen, amikor Van Damme négy percen keresztül francia popzenére táncol – videó

Ilyen, amikor Van Damme négy percen keresztül francia popzenére táncol – videó

Zene, Film & Kultúra

Ilyen, amikor Van Damme négy percen keresztül francia popzenére táncol – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 23:03

Az egyik legalapabb akcióhős, Jean-Claude Van Damme főszerepet kapott az AaRON nevű banda legújabb klipjében, ahol teljesen szabadjára engedhette különleges mozgását.

Jean-Claude Van Damme főleg a spárgájáról és hatalmas izmairól híres, de az utóbbi években bebizonyította, hogy ő egy elég egyedi figura, aki törődik az állatokkal, imádja a művészetet és folyton képes meglepni minket. Ez most is így van, ugyanis annyira bejött neki a francia AaRON zenekar zenéje, hogy felkereste őket, és végül az ő főszereplésével készült el az „ULTRARÊVE” című számuk klipje.

A videó különlegessége, hogy Van Damme lánya, Bianca rendezte, és a fia, Kris volt az operatőr. A színész a lehető legérdekesebb mozdulatokkal táncol a dalra, miközben nehezen tudjuk eldönteni, hogy edzést tart, vagy csak önfeledten mozog – külön jó nézni, ahogy a világsztár valamilyen oknál fogva az óceánt komponálja.

Igazi klasszikus született ezzel a klippel, hiszen már most rengetegen voltak kíváncsiak rá, és érezni, hogy Jean-Claude Van Damme kifejezetten jól érezte magát a forgatás közben. Bár csupán annyi volt a dolga, hogy kiment a gyerekeivel egy parkolóba, meg a partra, de végül a szexi mozgásával természetesen elvarázsolt mindenkit.

Itt lehet megnézni Van Damme kihagyhatatlan táncőrületét:

Borítókép: Jean-Claude Van Damme / youtube.com/AaRON (screenshot)