promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami gond van Krúbi szívével, idén már nem koncertezik
Borítókép:  Krúbi offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem a koronavírus-járvány miatt búcsúzik a rapper az idei fellépésektől.

Eléggé ki van facsarva a nyár koncertek terén, mivel az összes nagyobb fesztivál elmaradt. Van, ahol próbálkoztak kiskapukkal, mint például a Campus Fesztiválos ülős stadion koncertek, de sehol sincs meg az az élmény, mint régen.

Krúbinak március 23-án debütált az Ösztönlény című albuma, amit a pandémiától függetlenül meg akart turnéztatni. A rapper azonban a közösségi oldalán bejelentette, hogy van valami gond a szívével. A kórházas kivizsgálásai egy hétig tartottak, és meg fog maradni, azonban pihennie kell, ami úgy nem fog menni, ha közben ugrál a színpadon.

„Olyan koncerteket nem szeretnék adni, amelyeken nem tudok 100%-ot adni, márpedig akik láttak már színpadon tudják, hogy nem egy mikrofon állvány mögött ácsorgós előadó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy idén nem lesz Krúbi koncert, hogy megadjam magamnak az időt, hogy rendesen felépüljek, és jövőre újult erővel kezdjük újra. Ez amúgy is egy ilyen év: elmaradt fesztiválok, 500 fős létszámstop, raktárkoncertek… ha szerencsénk van talán ilyen téren is jobb körülmények között tudjuk majd megturnéztatni az Ösztönlényt amikor visszatérek”

– üzente a rapper a rajongóknak.

Krúbi azt ígérte, ettől függetlenül fogunk róla hallani, és tartogat néhány izgalmas dolgot a hallgatóságnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás