promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan történt A Konyhafőnökben, ami még soha
Borítókép:  RTL Klub offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zsűri mindig szigorúan betartja a szabályokat, de most Sárközi Ákos megkegyelmezett két embernek.

A héten Rácz Jenő kiszemeltjei főznek, vagyis azok, akik megkapták a piros kötényt. Elérkezett a már jól ismert csapatkihívás A Konyhafőnökben, amikor az amatőr szakácsoknak párokban kell teljesíteniük egy adott feladatot. Ugyebár itt mindig egy ember lehet a pultban,őket pedig Fördős Zé csengetéssel szokta cserélgetni.

Most olyan történt az RTL Klub műsorában, amire nem igazán szokott példa lenni – Sárközi Ákos megkegyelmezett két embernek, akik üres tányért vittek ki. Zoltán és Matyi egy csapatban voltak, és az egyik tányérra egy szuflét kellett volna kitálalniuk.

Zoltán környékén nem volt konyharuha, és szinte már puszta kézzel nyúlt be a sütőbe, hogy kivegye az elkészült ételt. Persze ez annyira forró volt, hogy képtelenség volt kitálalni.

Végül Sárközi Ákos a kóstolásnál elment a sütőhöz, és kivette az ételt. Ugyebár a szabályokban benne van, hogy ami nincs az idő lejárta után a tányéron, azt nem lehet értékelni. A Michelin-csilagos szakács nem is kóstolta meg az ételt, de már ránézésre látta, hogy ez az egyik legjobban sikerült szuflé a versenyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás