Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Olyan történt A Konyhafőnökben, ami még soha

Olyan történt A Konyhafőnökben, ami még soha

Zene, Film & Kultúra

Olyan történt A Konyhafőnökben, ami még soha

Zene, Film & Kultúra

BTP 15:35

A zsűri mindig szigorúan betartja a szabályokat, de most Sárközi Ákos megkegyelmezett két embernek.

A héten Rácz Jenő kiszemeltjei főznek, vagyis azok, akik megkapták a piros kötényt. Elérkezett a már jól ismert csapatkihívás A Konyhafőnökben, amikor az amatőr szakácsoknak párokban kell teljesíteniük egy adott feladatot. Ugyebár itt mindig egy ember lehet a pultban,őket pedig Fördős Zé csengetéssel szokta cserélgetni.

Most olyan történt az RTL Klub műsorában, amire nem igazán szokott példa lenni – Sárközi Ákos megkegyelmezett két embernek, akik üres tányért vittek ki. Zoltán és Matyi egy csapatban voltak, és az egyik tányérra egy szuflét kellett volna kitálalniuk.

Zoltán környékén nem volt konyharuha, és szinte már puszta kézzel nyúlt be a sütőbe, hogy kivegye az elkészült ételt. Persze ez annyira forró volt, hogy képtelenség volt kitálalni.

Végül Sárközi Ákos a kóstolásnál elment a sütőhöz, és kivette az ételt. Ugyebár a szabályokban benne van, hogy ami nincs az idő lejárta után a tányéron, azt nem lehet értékelni. A Michelin-csilagos szakács nem is kóstolta meg az ételt, de már ránézésre látta, hogy ez az egyik legjobban sikerült szuflé a versenyben.

Borítókép: RTL Klub offical