Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zac Efron főszereplésével jön az új Három férfi és egy bébi

Zac Efron főszereplésével jön az új Három férfi és egy bébi

Zene, Film & Kultúra

Zac Efron főszereplésével jön az új Három férfi és egy bébi

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

A Disney ismét egy klasszikusnak mondható filmbe akar új életet lehelni, és ehhez a High School Musicalből ismert Zac Efron segítségét kérték.

Manapság már nem meglepő, hogy a Disney nem tud kitalálni valami újdonságot, ezért a régi, jól bevált ötleteikhez nyúlnak, csak előtte mindig keresnek maguknak egy sztárt, akivel könnyebb újra eladni a dolgot. A SlashFilm cikkéből kiderül, hogy ez most is így van, ugyanis éppen egy olyan 1987-ben bemutatott alkotást szemelt ki magának a stúdió, ami alapból is egy francia film feldolgozása volt.

Bejelentették, hogy hamarosan érkezik a Disney+ kínálatába a Három férfi és egy bébi című film új változata, ráadásul a szívtipró Zac Efron főszereplésével, csak hogy ne legyen okunk panaszra.

Zac Efron már több vígjátékban is feltűnt az utóbbi években, de talán a High School Musical miatt ismerik a legtöbben – na meg persze a durván kipattintott teste is elég nagy figyelmet kapott a Baywatch című filmben is.

Annak idején Ted Danson, Steve Guttenberg és Tom Selleck alakították a három főszereplőt, akiknek hirtelen egy baba csöppen az életükbe, és emiatt át kell alakítaniuk az agglegény hétköznapjaikat. Mókás, szerethető kis mű volt, szóval biztos, hogy Zac Efronnak is jót fog tenni ez a munka, és már csak az a kérdés, hogy milyen színészek lesznek még mellette, illetve pontosan mikor is láthatjuk a jelenleg kezdeti fázisban lévő filmet.

Borítókép: Zac Efron / JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP