Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Veled akarok lenni” – itt van Tóth Gabi új száma

„Veled akarok lenni” – itt van Tóth Gabi új száma

Zene, Film & Kultúra

„Veled akarok lenni” – itt van Tóth Gabi új száma

Zene, Film & Kultúra

HZS 18:01

Új dallal jött ki Tóth Gabi, amelyről az énekesnő elmondta: félt attól, hogy friss anyaként hogyan fogja megvalósítani. Mutatjuk a Veled akarok lenni című alkotást.

„Fogadjátok sok szeretettel a legújabb dalomat, klipemet! Veled akarok lenni! Amikor Bartalos Jenő, a dal és szöveg szerzője átküldte ezt a dalt, azonnal beleszerettem. Szinte rögtön jöttek a képek is hozzá a fejemben. Az elejétől a végéig megálmodtam. Viszont nagyon féltem, hogy friss anyaként hogyan fogom megvalósítani. Felhívtam Sass Danit (akinek kiváló szakmai tudása van), hogy tudna-e segíteni, a szponzorációban. Dani végig bíztatott a dallal kapcsolatban és nagyon pozitívan állt a projekthez! Már másnap reggel hívott, hogy sikerült! Bevallom elsírtam magam”

– írta új dala kapcsán Tóth Gabi a Facebook-oldalán.

Az énekesnő hozzátette, hitt abba, hogy ez a dal megvalósítható, s végül sikerrel is járt. 

„.. és ehhez kellettek ezek a profi, és nagybetűs emberek! És kellett az én Szerelmem, aki mindig, minden körülmények között mellettem áll és támogat! Szeretlek! Kedveseim! Drága emberek! Ez a dal nektek szól! Úgy énekeltem fel, hogy közben mindnyájotokra gondoltam, hogy igazán sajátotoknak érezhessétek a mondanivalót! És Rád drága, aki tudni fogod, hogy Neked is szól, mert a Ti szerelmetek egymás iránt, önzetlen odaadasotok példa mindenki számára! Fogadjátok sok szeretettel!”

– tette hozzá Tóth Gabi.

Borítókép: Blikk