promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Veled akarok lenni” – itt van Tóth Gabi új száma
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új dallal jött ki Tóth Gabi, amelyről az énekesnő elmondta: félt attól, hogy friss anyaként hogyan fogja megvalósítani. Mutatjuk a Veled akarok lenni című alkotást.

„Fogadjátok sok szeretettel a legújabb dalomat, klipemet! Veled akarok lenni! Amikor Bartalos Jenő, a dal és szöveg szerzője átküldte ezt a dalt, azonnal beleszerettem. Szinte rögtön jöttek a képek is hozzá a fejemben. Az elejétől a végéig megálmodtam. Viszont nagyon féltem, hogy friss anyaként hogyan fogom megvalósítani. Felhívtam Sass Danit (akinek kiváló szakmai tudása van), hogy tudna-e segíteni, a szponzorációban. Dani végig bíztatott a dallal kapcsolatban és nagyon pozitívan állt a projekthez! Már másnap reggel hívott, hogy sikerült! Bevallom elsírtam magam”

– írta új dala kapcsán Tóth Gabi a Facebook-oldalán.

Az énekesnő hozzátette, hitt abba, hogy ez a dal megvalósítható, s végül sikerrel is járt. 

„.. és ehhez kellettek ezek a profi, és nagybetűs emberek! És kellett az én Szerelmem, aki mindig, minden körülmények között mellettem áll és támogat! Szeretlek! Kedveseim! Drága emberek! Ez a dal nektek szól! Úgy énekeltem fel, hogy közben mindnyájotokra gondoltam, hogy igazán sajátotoknak érezhessétek a mondanivalót! És Rád drága, aki tudni fogod, hogy Neked is szól, mert a Ti szerelmetek egymás iránt, önzetlen odaadasotok példa mindenki számára! Fogadjátok sok szeretettel!”

– tette hozzá Tóth Gabi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás