promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kygo és Tina Turner összefogott egy közös dalra
Borítókép:  Sony music
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagyis valamilyen szinten visszamegyünk 1984-be, mert a producer „What's Love Got to Do with It” című szerzeményt dolgozta fel.

A norvég DJ-producert, Kygót nem nagyon kell bemutatni senkinek, a pop és R&B istennőt, Tina Turnert meg főleg nem. Csodás kollaborációnak lehetünk szem- és fültanúi, mivel Kygo feldolgozta Turner egyik legsikeresebb szerzeményét, amely helyet kapott a Rolling Stone magazin „Minden idők 500 legjobb dala” listáján is. A nyolcvanas évekbe kell ezért visszarepülnünk, az eredeti szerzemény pedig nem más, mint a „What's Love Got to Do with It”.

A frissített változat egy látványos videóklipet is kapott, amit Sarah Bahbah rendezett, és olyan sztárokkal találkozhatunk benne, mint Laura Harrier (Hollywood, Blackkklansman), vagy Charles Michael Davis (The Originals, The Vampire Diaries).

„Nem is lehetnék boldogabb, hiszen megadatott a lehetőség, hogy egy olyan művésszel dolgozhattam együtt, akire gyerekkorom óta felnézek. A What’s Love Got To Do With It az egyik kedvenc dalom, és az, hogy átdolgozhattam, az egész eddigi karrierem egyik csúcspontja. Külön figyeltem arra, hogy megtartsam az eredeti dal utánozhatatlan dallamait, úgy, hogy közben olyan hangzást adjak neki, ami rám jellemző. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és büszke vagyok a Tina Turnerrel való együttműködésre”

– mesélte az együttműködésről Kygo.

A producer idén májusban adta ki „Golden Hour” című albumát, mely világszerte hatalmas sikernek bizonyult. A lemezen olyan fantasztikus slágerek szerepelnek többek között, mint a OneRepublic csapatával közös „Lose Somebody”, illetve Whitney Houston „Higher Love” című dalának átdolgozása.

Kygo visszatérő vendég nálunk, de sajnos most erre az évre az összes fellépését lemondta a járvány miatt. Vigasztalásnak jöjjön végre Tina Turner dalának feldolgozása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás