Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megint érdekes stílusba nyúlt bele David Guetta: itt a New Rave!

Megint érdekes stílusba nyúlt bele David Guetta: itt a New Rave!

Zene, Film & Kultúra

Megint érdekes stílusba nyúlt bele David Guetta: itt a New Rave!

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:00

Már lassan nem lesz olyan elektronikus műfaj, amibe ne tudott volna zseniális dalt produkálni – most jöhet a „future rave”!

Megérkezett David Guetta legújabb kislemeze, a „New Rave”, ahol Mortennel közösen négy friss tracket dobtak be a mélyvízbe.

Guetta és Morten nem először dolgoznak közösen. Olyan klubhimnuszokat köszönhetünk nekik, mint a csodálatos hangú Raye-val közös „Make It To Heaven Rework”, vagy a szintén chartokat ostromló, Aloe Blackkel közös „Never Be Alone”.

A páros már több mint 110 milliós streamet generált a különböző platformokon nagysikerű kiadványaikkal, most pedig egyszerre négy friss felvétellel nyűgözik le a nagyérdeműt. Most ismét olyan műfajba nyúlnak bele, ami igazán kezd felkapott lenni.

Legújabb EP-jükön a modern elektronikus stílusjegyek dominálnak, miközben igyekeztek egyesíteni a mainstage és underground hangzásvilágot. A kísérlet már-már tényleg túl jól sikerült.

„Olyan zenét akartunk csinálni, ami szexi és van benne techno, egy kis EDM-es energia, valamint a trance-ből ismert izgatottság. Energiával teli dalokat akartunk készíteni, amilyeneket még nem hallottak az emberek. Szinte egy évvel később már más producerek is csinálnak hasonló stílusú projekteket. A zenénk egyfajta mozgalommá nőtte ki magát, amit a DJ-k csak „future rave”-nek hívnak”

- mesélte David Guetta a friss anyagról.

Most már a hangszórókat tessék a maximumra állítani, aztán meghallgatni miről is van szó.

Kill Me Slow

Nothing

Bombardment

Odyssey

Borítókép: LOIC VENANCE / AFP