promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel-filmek sztárja lehet a Kill Bill 3 főszereplője
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino 10. filmje lehet a Kill Bill 3. része, aminek főszerepét a Mavel Moziverzumhoz tartozó Pókember-filmek sztárja, Zendaya alakíthatja.

Régóta fókuszban van már a Kill Bill 3. része, amivel állítólag Tarantino nemcsak a történettől búcsúzna, de ezzel az alkotással tenne pontot rendezői pályafutása végére is. Természetesen erről egyelőre semmi hivatalos információ nincs, hiszen az utóbbi időben annyi projektről lehetett hallani, ami a legendás rendező utolsó filmje lehet, de kétségkívül a Kill Bill folytatása az, ami Tarantino szívéhez a legközelebb áll.

Korábbi híresztelések szerint a rendező és Uma Thurman már beszéltek a 3. részről, és már van is egy remek ötlete a történethez, amiben kiemelt szerepet kapna az első epizódban meggyilkolt, Vivica A. Fox által alakított Vernita Green lánya, aki bosszúhadjáratot indítana a Menyasszony ellen.

„Már megvan a fejemben a teljes sztori: Sofie Fatale megkapja Bill minden pénzét. Ő neveli fel Nikkit, aki üldözőbe veszi a Menyasszonyt. Nikki ugyanúgy megérdemli a bosszút, ahogy anno a Menyasszony megérdemelte a sajátját”

– írta le nagyvonalakban még korábban a Kill Bill 3 történetét Tarantino.

Vivica A. Fox nemrég az NME-nek azt nyilatkozta, hogy Ambrosia Kelley, aki az első részben játszotta a lányt, nem vállalná még egyszer a szerepet, de szerinte az Eufória és a Marvel Moziverzumhoz tartozó Pókember-filmek színésznője jobb választás is lenne erre:

„Úgy érzem, hogy Tarantino csak az ideális színésznőre várt, aki el tudná játszani a már idősebb lányomat. Egy interjúban egyszer arról kérdeztek, hogy szerintem ki lenne a legjobb választás a szerepre. Először rávágtam, hogy Ambrosia, de mikor mondták, hogy egy híresebb színésznőre gondoltak, akkor azonnal Zendayát mondtam. Szerintem beindítaná a projektet”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás