promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírrel debütált a Halloween Kills első teasere
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

John Carpenter és David Gordon Green levelet küldtek a rajongóknak a Halloween Kills első teaserének megjelenése után.

2018-ban mutatták be a Blumhouse égisze alatt, és David Gordon Green rendezésében készült Halloween című horrorfilmet, ami John Carpenter 1978-as klasszikusának folytatása.

Az új Halloween-filmekből egy egész trilógiát terveznek a készítők, ennek második etapja lesz a Halloween Kills, vagyis a Gyilkos Halloween, amit eredetileg 2020 októberében terveztek moziba küldeni. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt azonban a stúdiónak és az alkotóknak mérlegelniük kellett, és végül szomorú hírt kellett közölniük a franchise rajongóinak.

Nemrég debütált a Halloween Kills első hivatalos teasere, amiben betekintést nyerhettünk a trilógia második részének első képkockáiba. Ugyebár az előző film úgy ért véget, hogy a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie Strode, lánya, és unokája bezárták Michael Myers-t a pincébe, és rágyújtották a házat. Azonban mint tudjuk, Haddonfield ördögi sorozatgyilkosát nem ilyen könnyű megölni. A teaserben szirénázó tűzoltóautók sietnek az égő házhoz, és Laurie-ék hiába üvöltenek kétségbeesetten, hogy hagyják elégni, senki sem hallja meg őket, ezzel pedig mindenki számára egyértelmű, hogy Michael Myers ki fog szabadulni, és folytatni fogja a gyilkolászást.

Ebben a teaserben leplezték le az új premierdátumot, ami 2021. október 14-e lett, vagyis egy évvel később láthatjuk csak a Halloween Kills-t.

A teaser megjelenése után John Carpenter és David Gordon Green levelet küldtek a rajongóknak.

„Fájó szívvel írunk most a Gyilkos Halloween bemutatójának elhalasztásáról, de a mozi világában meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a váratlan eseményekhez. Az elmúlt hetekben filmes családunk aggódással teli figyelemmel kísérte a mozikkal kapcsolatos híreket. Sokat beszélgettünk, hogyan juttathatjuk el a Gyilkos Halloweent a hűséges rajongókhoz, és az új nézőkhöz, akik reményeink szerint csatlakoznak majd a film közönségéhez.

A forgatás vad és mozgalmas volt. Felvonultak a jól ismert karakterek: Laurie és Tommy, Lindsey, Lonnie, Marion, Brackett és Az Alak, és természetesen csatlakoztak új szereplők is – együtt, nagyon keményen dolgoztunk a mi Halloween trilógiánk második epizódján. Óriási élmény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a szokatlan kreatív energiák visszaköszönnek majd a filmvásznon sorozatunknak ebben a meglepetésekkel teli új részében.

Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloweent. Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje.

A már megszokott formátumon kívül 2021. október 14-én IMAX verzióban is a mozikba kerül a film. A hangeffektek az egyik legjobb stúdióban készülnek, a bőrünk alatt is érezzük majd a sikolyokat és a rettegést. Rengeteg időnk lesz egy olyan minőségű filmet létrehozni, amelyet megérdemelnek a rajongók. És a harmadik rész előkészületei is megkezdődtek – 2022 októberében érkezik majd a nagyvászonra.

Megtiszteltetés számunkra ezekkel a karakterekkel dolgozni, és az, hogy visszatérhettünk Haddonfiledbe. Nagyon várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is a sorozat új fejezeteit.

David Gordon Green és John Carpenter”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás