Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Óriási műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Óriási műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:53

Július 20-tól jelentős műsorváltozás várható az RTL Klubon, ami érinteni fogja a hétköznap délutánt, az esti főműsoridőt és péntek esténként a késő esti sávokat is.

Mint arról már korábban beszámoltunk, hamarosan véget ér a Jófiúk ismétlése az RTL Klubon, és a helyére kerül A mi kis falunk 4. évadának ismétlése, amit július 17-e, pénteken 20.55-től lesz látható. Azonban ez a műsoridő nem tart sokáig, július 20-a, hétfőtől óriási változás várható a csatornán.

A SorozatWiki információi szerint július 20-tól a Fókusz továbbra is 18.50-tól, hosszabb. másfél órás adásokkal lesz látható. Utána 20.15-től lesz A mi kis falunk 4. évadának epizódjai, ami azt jelenti, hogy a Barátok közt későbbre, 21.15-re kerül át.

Az RTL Klub valószínűleg azért döntött a napi sorozat későbbi áthelyezésére, mert az elmúlt hetekben elképesztően rossz nézettéget produkált.

További változás várható a délutáni műsoridőben is: 14:40-kor a Privát kopók helyett A mi kis falunk előző este vetített epizódja kerül újra adásba. Július 23-tól 15:45-kor A mentalista 5. évadának kifutása után a Castle 7. szezonjának ismétlése kerül képernyőre.

Délután és kora este mellett késő este is lesz egy kisebb változás: a Doktor Murphy július 24-étől nem csak csütörtökönként, hanem péntekenként 21:55-kor is látható lesz a csatornán.

Borítókép: 24.hu