Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra forgat az Aranyélet sztárja

Újra forgat az Aranyélet sztárja

Zene, Film & Kultúra

Újra forgat az Aranyélet sztárja

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.07.08. 20:20

Thuróczy Szabolcs a „Szia, életem!” című filmben bizonyíthat.

Ahogyan mi is megírtuk, újraindult a hazai filmgyártás, és már gőzerővel folyik Rohonyi Gábor rendező fantasy elemekkel dúsított vígjátékának a forgatása, ami „Szia, Életem!” címmel debütál majd.

Az alkotás két főszereplője Thuróczy Szabolcs, és a hatéves Pásztor-Várady Mór lesz, akit 200 jelentkező közül választottak ki a szerepre. Utóbbi már most profi szinten kezel mindent, és nagyon jól bírja a 8-10 órás forgatási napokat is.

„A humor és a dráma sajátos keveréke fogott meg a forgatókönyvben, meg az a különleges lehetőség, hogy végig együtt játszhatok egy hihetetlenül érzékeny kisfiúval, Pásztor-Várady Mórral. Momo végig a társam, egymást inspiráljuk, segítjük, teljesen egy húron pendülünk”

– mesélte a Blikknek Thuróczy Szabolcs az egyik forgatási szünetben.

A Rohonyi Gábor (Konyec, Brazilok) rendezésében és Vékes Csaba társrendezésében készülő vígjáték kiindulópontja egy népszerű, de ihlethiányos író és sosem látott kisfia nem várt találkozása. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is.

Ahogy azt tudni lehetett, Thuróczy Szabolcsnak hirtelen pottyant az ölébe ez a lehetőség, mivel a szerepre Scherer Péter volt kinézve, viszont neki egy másik szerződés és a forgatás eltolása az útjába állt.

„Nekem való ez a fejlődési pálya: elképesztően izgalmas apa és fia jelenetekből áll össze, pont, mint a való életben, mindenféle cukormáz nélkül”

– mondta a színész, aki hozzátette azt is, hogy jó úgy dolgozniuk, hogy egyáltalán nincs kapkodás.

A Szia, Életem! producere Major István (Liza, a rókatündér, Aurora Borealis), Geszti Péter (BÚÉK, Kalózok), Ditz Edit (BÚÉK, Folyékony arany) és Roskó Péter, míg a szkriptet Vékes Csaba (Hetedik alabárdos) rakta össze. 

Thuróczy Szabolcs és Pásztor-Várady Mór mellett Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Básti Juli és Tasnádi Bence is szerepel majd a produkcióban.

Borítókép: Toroczkai Csaba

Legolvasottabb hírek