promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint botrányos klipet készített Tekashi 6ix9ine – videó
Borítókép:  Tekashi 6ix9ine / youtube.com/Tekashi 6ix9ine (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még mindig házi őrizetben van Tekashi 6ix9ine, de ez nem gátolja meg őt abban, hogy a rekordnézettséggel rendelkező „GOOBA” után megint felzaklassa a közönséget az új zenéjéhez készült klipjével.

Hihetetlen, de amióta kiszabadult a börtönből Tekashi 6ix9ine, azóta csak sorra halmozza a sikereket, és boldogabban él, mint valaha. A „GOOBA” című slágerét már több mint 426 millióan nézték meg, ráadásul hamarosan még a házi őrizetnek is vége, amit egy új nótával ünnepelt meg, amiben érdekes módon nem angolul, hanem spanyolul szövegel.

A „YAYA” című dal klipjéhez ismét a házi „stúdióját” használták, szóval megint itt vannak a rapper színes tincseihez illeszkedő falak, meg persze a falatnyi ruhában feszítő, fenékrázós csajok, akiknek el kell viselniük az éppen tejet köpködő sztárt. Az biztos, hogy elég érdekes élményt nyújt a látvány, ahogy mindenki fehér folyadékban vonaglik, és valamiért még élvezik is azt.

Ezzel pedig Tekashi 6ix9ine ismét elérte, hogy botrányosnak titulálják őt és a munkásságát, hiszen a videó szinte olyan, mint egy gyengébb pornó, amit az is igazol, hogy az egyik jelenet konkrétan hosszú másodpercekig az, hogy buborékok társaságában figyelhetjük, amint az egyik táncosnő minden egyes testrészét ritmusra rezegteti – ilyen a művészet.

Itt lehet megtekinteni a „YAYA” klipjét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás