promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkezdődött a Mintaapák forgatása az új színészekkel
Borítókép:  A Mintaapák új főszereplői / TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A márciusi leállás után most ismét munkába állt a TV2-n futó sikersorozat, a Mintaapák stábja – de a hatalmas botrány után már az új szereplőkkel.

A hazai sorozatvilág egyik legnagyobb botránya zajlott az utóbbi hetekben, hiszen a hírek szerint eléggé megromlott a kapcsolat a TV2 és a Mintaapák című alkotás egyes színészei között, aminek az lett a vége, hogy távozott a szériából Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor is. A közönséget nagyon meglepték a történések, és sokan fel is háborodtak.

A csatorna viszonylag hamar megtalálta a helyettesítésüket, hiszen pár nap alatt Szávai Viktória, Száraz Dénes és Makranczi Zalán csatlakoztak a stábhoz, így ők lettek Kamarás Iván és Mészáros Béla mellett a sorozat új sztárjai. Nagyon tehetséges színészekről van szó, viszont lehet, hogy nekik is gondjuk lesz még az utóbbi időszak balhéja miatt, hiszen külső szemlélőként több szempontból is problémás volt az egész szituáció.

Ennek ellenére a 24 most azt írja, hogy miután márciusban leálltak a széria munkálatai a koronavírus-járvány miatt, most végre ismét munkába állhatnak, így tovább zakatol a Mintaapák, persze már az új színészek társaságában.

Kérdéses még, hogy a rajongók hogy fognak reagálni a lecserélt emberekre, de a TV2 valószínűleg abban reménykedik, hogy a botrány után is megmaradnak a nézők – sőt, esetleg pont, hogy emiatt jönnek még többen –, és tovább folytatódhatnak a kalandok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás