promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a magyar televíziózás egyik kiemelkedő alakja, Kun Zsuzsa
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghalt Kun Zsuzsa, az RTL Klub Reggeli, illetve több másik, nagysikerű műsor rendezője. „Fájó szívvel búcsúzunk Tőle a műsor valamennyi munkatársa nevében” – írta a Reggeli stábja a műsor Facebook-oldalán.

„Mai adásunkat Kun Zsuzsának, a Reggeli kivételes megálmodójának és rendezőjének emlékére ajánljuk. Fájó szívvel búcsúzunk Tőle a műsor valamennyi munkatársa nevében”

írta a Reggeli stábja a műsor Facebook-oldalán. A munkatársak egy megható videóval búcsúztatták el a szakmában csak „Kuni”-ként ismert szerkesztőt, aki a magyar televíziós egyik kiemelkedő alakja volt. Olyan műsorokat rendezett korábban, mint a Frizbi, a Dáridó vagy épp a Friderikusz show. A médián belül sokak ismerték, szerették, elismerték.

„Jó volna lenni még talán
de mit is tegyek ha nem lehet
szótáradba írj be s néha
lapozz fel engem és leszek
(Baka István)

Hát, srácok, kollégák, barátok, ennyi volt. Csatlakoztam az égi stábhoz, fentről röhögünk majd rajtatok... Hajrá, kitartás, mindörökké szeretés és televízió!”

írta utolsó üzenetében a Facebookon Kun Zsuzsa.

Alföldi Róbert pedig így emlékezett Kunira:

„Egy olyan ember, akit, ha nem ismerek, ha nem találkozom vele, nem az vagyok, aki most, és a karrierem messze nem úgy alakult volna, ahogy alakult”. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás