Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon másképp, de mégis megidézik a VOLT Fesztivált

Nagyon másképp, de mégis megidézik a VOLT Fesztivált

Zene, Film & Kultúra

Nagyon másképp, de mégis megidézik a VOLT Fesztivált

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:45

Az idei VOLT ugyan elmarad, de a szervezők mégis tesznek róla, hogy július 4-én felidézhessük a legjobb pillanatokat.  

Július első napjaiban Lenny Kravitz, a My Chemical Romance, Marshmello és még vagy 200 hazai és nemzetközi produkció várta volna Sopronba a VOLT rajongóit. Ahogyan az augusztus közepe előtti fesztiválok, így a Telekom VOLT Fesztivál is elmarad idén, a közönség mégis megidézi a megszokott és várva várt VOLTos hangulatot. Július 4-én 20:30-kor a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium Klub teraszán láthatja először a közönség azt a zenés filmet, amely a VOLT történetét mutatja be.

A következő napon, azaz vasárnap pedig premierként az M2-Petőfi TV tűzi a műsorára.

„A közönség, a fellépőink és mi, szervezők is nehezen viseljük, hogy két és fél évtized után idén nem találkozhatunk Sopronban. Sokat törtük a fejünket, mivel próbáljuk legalább részben pótolni a pótolhatatlan élményeket, köszönteni a közönségünket. Könyves Dina rendezővel az elmúlt 27 év fontos pillanatait gyűjtöttük össze: emlékezetes koncertek, interjúk, emlékek, 90 percben - ez az “Ami VOLT, az csak LESZ” gerince. Azt remélem, nemcsak nekünk, de mindenkinek jó érzés lesz ezt megnézni. Azoknak, akik valaha jártak nálunk, akik alig várják, hogy újra Sopronban találkozzunk”

- mesélte Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója.

Az “Ami VOLT, az majd lesz” című filmben az alkotók részleteket mutatnak többek között a Linkin Park emlékezetes, egyik utolsó koncertjéből, amelyet éppen a VOLTon celebrált, a rendszeres VOLTos fellépők közül pedig megszólal Ákos, Lukács Laci, Marsalkó Dávid, Lovasi András, Müller Péter Sziámi, a Punnany Massif, a Wellhello és a fesztivál szervezői is.

A nyilvános vetítésekre a belépés feltétele, hogy VOLT-os pólót kell viselni. Természetesen a szabályok értelmében a premiereken mindkét helyszínen csak ötszázan vehetnek részt. Akik nem tudnak ott lenni, azoknak marad a tévés premier.

Borítókép: VOLT offical