promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annie csupán 12 éves, de elképesztően énekli a „Dance Monkey”-t – videó
Borítókép:  Annie Jones / youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét egy tüneményes kis énekesnő lépett az America's Got Talent színpadára, aki nem csupán fantasztikus énekhangjával, de előadásmódjával is lekenyerezte a közönséget.

Rengetegen mennek tehetségkutató műsorokba a gyors siker reményében, és ugyan a legtöbben csúfosan elhasalnak, néha igazi csiszolatlan gyémánt is felfedezésre kerül, és ez most az America's Got Talentben is megtörtént. A 12 esztendős Annie Jones egyenesen Ausztráliából érkezett a családjával Simon Cowell és a többiek elé, hogy énekelhessen nekik.

A cuki kislányon érezni lehetett, hogy egy kicsit izgul, de végül kiderült, hogy egyáltalán nem kellett volna, hiszen amint kinyitotta a száját, és elkezdte elénekelni a Tones and I „Dance Monkey” című gigaslágerét, mindenkinek leesett az álla. Még Simon Cowell arcára is kiült az érdeklődés, Sofia Vergara pedig úgy élvezte az előadást, mintha egy koncerten lenne.

Sőt, Annie Jones nem csupán a hihetetlen hangjával nyűgözte le a közönséget, de hamar észrevehető volt, hogy egyenesen birtokolja a színpadot, és még a tánctudását is megcsillogtatta, ráadásul úgy, hogy közben egy pillanatra sem ártott az énekének. Ahogy mikrofont ragadott, szinte átalakult a kölyök, így még az is lehet, hogy egy új szupersztár első lépéseit tapasztalhattuk meg a műsorban, pedig mindössze öt éve énekel.

Itt lehet megtekinteni a remek műsort:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás