Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A külföldi fellépők se mondták le a SZIN-t

A külföldi fellépők se mondták le a SZIN-t

Zene, Film & Kultúra

A külföldi fellépők se mondták le a SZIN-t

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:11

Érkezik Jason Derulo, John Newman és teljes a hazai fellépő sor is megvan Szegeden.

Újabb húsz névvel bővült a legnagyobb nyárzáró bulifolyam, a Tisza-parti SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok. Az idén augusztus 26. és 29. között megrendezett fesztivált hála égnek a külföldi előadók se mondták le, szóval már biztosan a fellépők között van Jason Derulo, John Newman, a Rudimental DJ-szettje és a Russkaja is.

A fesztivál korábban már bejelentett számos hazai és nemzetközi nevet, hozzájuk csatlakozott most húsz fellépő. Néve szerint a Punnany Massif, az Irie Maffia, az Intim Torna Illegál, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Paddy And The Rats, a Krúbi, a Fish!, a Bohemian Betyars, a Szabó Balázs Bandája, a Kiscsillag, a Péterfy Bori & Love Band, a The Qualitons, a Cloud9+, az Esti Kornél, a New Level Empire, a Csaknekedkislány, a PASO, a Supernem és a Pál Utcai Fiúk.

A hazai bulira június 30-ig - a készlet erejéig - diákbérletet is lehet venni, mindössze 21.900 forintért. Az ezer darab kiadható diákbérletből, már csak nagyjából kétszáz vár gazdára, érdemes tehát sietni. Aki lekésik, sebaj, mert a helyszíni bérlethez képest június 30-ig még majd 10 ezer forintért olcsóbban, 25.900 forintért lehet bérletet váltani a speciális helyzet miatt.

Remélhetőleg a járvány újabb hulláma nem fog beleszólni a szervetésbe, és augusztus végén tényleg fesztivál hangulat lehet Szegeden.

Borítókép: SZIN offical