Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Singh Viki a hatalmas melleivel hódít TikTokon – videó

Singh Viki a hatalmas melleivel hódít TikTokon – videó

Zene, Film & Kultúra

Singh Viki a hatalmas melleivel hódít TikTokon – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:49

A népszerű énekesnő, Singh Viki követi a különböző trendeket, ezért természeresen csinált magának az utóbbi időben egy TikTok-fiókot is, ahová alapból mókásnak szánt, de végül elég szexire sikerülő videókat rak fel.

A fiatal énekesnőt sokan ismerhetik a Sztárban sztár című műsorból, és azóta már rengeteg zenével megörvendeztette a rajongóit. Singh Viki legutóbb például a „Pünkösdrózsa” című dallal aratott nagy sikert, aminek a klipjében bebizonyította, hogy ő egy szexi, kőkemény nő, akivel egyáltalán nem érdemes szórakozni, mert a végén még felrobbant minket egy mobillal.

A Bors írja, hogy az utóbbi otthonmaradós időszakot kihasználva az énekesnő fogta magát, és annak érdekében, hogy egy kicsit elüsse a időt – meg persze, hogy még több ember megismerje őt – regisztrált a TikTokra. Azóta bőszen készíti a rövid, zenés, vicces szösszeneteket, de kiderült, hogy nem csupán a humorával tarol a platformon, hanem van egy másik titkos fegyvere is.

Singh Viki valószínűleg tisztában van azzal, hogy mennyire csábító, ezért sok olyan videót tesz fel, ahol elég nehéz a dögös megjelenése mellett a produkciójára koncentrálni.

Valóban van pár elég nagy dekoltázzsal bíró, sőt, néhol egyenesen pikánsnak mondható alkotás is a sztár repertoárjában, de a követők biztos, hogy nem veszik ezt zokon. Így legalább kiderült, hogy nem csupán a hangjával arat a híresség, de a gyönyörű kinézetével is, és tényleg komoly esély van arra, hogy nem bírjuk majd figyelemmel kísérni a műsorszámokat.

Mi mindenesetre összeszedtünk pár példát, ami érdekes lehet azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a TikTok világában hogyan is teljesít Singh Viki:

@singhvikiofficial

##varázslat

♬ Bored In The House - Tyga & Curtis Roach

@singhvikiofficial

Hahaha Itt azért tényleg majdnem eltanyáltam ##hungarygirl ##indiangirl ##tiktokchallenge ##viral ##neked ##foryou

♬ nursery - bbno$

@singhvikiofficial

##quarantinelife ##quarantenachallenge ##quarantinetravels ##karatén ##utazás ##nyaralás

♬ eredeti hang - singhvikiofficial

@singhvikiofficial

##karantén ##divatbemutató ##vicces

♬ eredeti hang - singhvikiofficial

Borítókép: Singh Viki / instagram.com/singhvikiofficial (via twn.hu)