promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki a hatalmas melleivel hódít TikTokon – videó
Borítókép:  Singh Viki / instagram.com/singhvikiofficial (via twn.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű énekesnő, Singh Viki követi a különböző trendeket, ezért természeresen csinált magának az utóbbi időben egy TikTok-fiókot is, ahová alapból mókásnak szánt, de végül elég szexire sikerülő videókat rak fel.

A fiatal énekesnőt sokan ismerhetik a Sztárban sztár című műsorból, és azóta már rengeteg zenével megörvendeztette a rajongóit. Singh Viki legutóbb például a „Pünkösdrózsa” című dallal aratott nagy sikert, aminek a klipjében bebizonyította, hogy ő egy szexi, kőkemény nő, akivel egyáltalán nem érdemes szórakozni, mert a végén még felrobbant minket egy mobillal.

A Bors írja, hogy az utóbbi otthonmaradós időszakot kihasználva az énekesnő fogta magát, és annak érdekében, hogy egy kicsit elüsse a időt – meg persze, hogy még több ember megismerje őt – regisztrált a TikTokra. Azóta bőszen készíti a rövid, zenés, vicces szösszeneteket, de kiderült, hogy nem csupán a humorával tarol a platformon, hanem van egy másik titkos fegyvere is.

Singh Viki valószínűleg tisztában van azzal, hogy mennyire csábító, ezért sok olyan videót tesz fel, ahol elég nehéz a dögös megjelenése mellett a produkciójára koncentrálni.

Valóban van pár elég nagy dekoltázzsal bíró, sőt, néhol egyenesen pikánsnak mondható alkotás is a sztár repertoárjában, de a követők biztos, hogy nem veszik ezt zokon. Így legalább kiderült, hogy nem csupán a hangjával arat a híresség, de a gyönyörű kinézetével is, és tényleg komoly esély van arra, hogy nem bírjuk majd figyelemmel kísérni a műsorszámokat.

Mi mindenesetre összeszedtünk pár példát, ami érdekes lehet azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a TikTok világában hogyan is teljesít Singh Viki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás