promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintaapák: ők válthatják a sorozatban Kovács Patríciát
Borítókép:  Kovács Patrícia / TV2 (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután rengeteg színész távozott nagy lendülettel a TV2 Mintaapák című sikersorozatából, új arcokat kellett keresnie a csatornának, és most úgy néz ki, hogy Kovács Patrícia helyére is megvannak a befutók.

Az utóbbi hetek eseményei nagyon megrázták a Mintaapák-rajongókat, hiszen kiderült, hogy a TV2 sorozatában drasztikus változások lesznek. A széria oszlopos tagjai, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Kovács Patrícia sem térnek vissza a szerepeikben, ráadásul hatalmas botrány kerekedett ki a dologból, ugyanis elkezdődött a példátlan sárdobálás, az emberek pedig már azt sem tudják, hogy kinek adjanak igazat.

Úgy tűnik, hogy nem jó viszonyban váltak el egymástól, viszont az élet megy tovább, és a nézők igényeit gyorsan ki kell szolgálni. Éppen ezért a TV2 rögtön új színészek után kutatott, így találták meg például Szabó Kimmel Tamás helyére Száraz Dénest, Klem Viktort Makranczi Zalán váltja, azt pedig már korábban bejelentették, hogy Fenyő Ivánt helyére Kamarás Iván jön.

A Blikk értesülései szerint viszont Kovács Patrícia utódja még nincs meg, mivel viszonylag problémásabb a helyére bárkit is találni, mert elég sok kritériumnak meg kell felelnie annak, aki Linda szerepére pályázik.

„Kevés olyan, korban és tehetségben is megfelelő színésznő van, aki a következő fél évben biztosan ráérne, ráadásul az sem mindegy, milyen lesz az összhang a többiekkel. A történet szerint Linda és dr. Molnár Tamás között  »kell lennie kémiának«, így nagyon fontos, hogy az orvost alakító Száraz Dénes és a leendő szereplő hogyan működik együtt a képernyőn. Éppen ezért több próbafelvételt is kell csinálni, egy ilyen nagyszabású produkciót ugyanis nem ronthat el az, hogy ha nem tetszik a nézőknek, amit látnak”

– mondta egy névtelen informátor, aki azt is elárulta, hogy jelenleg a negyedik apukát alakító Mészáros Béla felesége, Sipos Vera, és Tenki Réka testvére, Tenki Dalma is az aktuális befutók között vannak, de még egyáltalán nem biztos, hogy közülük kerül ki a győztes. Szóval a Mintaapák nézőinek várniuk kell még egy kicsit, hogy kiderüljön, ki lesz az új Linda.


Kép: Sipos Vera és Tenki Dalma / mannaprodukcio.hu / szinhaz.org / promotions.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás