promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen se volt még: mosógéppel adják elő a Bohemian Rhapsodyt
Borítókép:  Illusztráció / JEAN-CLAUDE COUTAUSSE / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Queen legendás slágere számtalan formában megörvendeztette már a rajongókat, de most kiderült, hogy még egy mosógépen előadva is zseniális.

Senkinek sem kell bemutatni az egykor Freddie Mercury énekhangjával, és felejthetetlen dalokkal szupersztárrá váló Queen zenekart, akik tényleg elképesztő mennyiségű slágerrel ajándékozták meg a nagyérdeműt. Igazából bele sem érdemes vágni a felsorolásba, hiszen mindenkinek megvannak a kedvencei, de annyi biztos, hogy a Bohemian Rhapsody hivatalosan is a világ legjobb zenéje lett a Business Insider szerint 2018-ban.

A fantasztikus dalt nem fogadta nagy siker az 1975-ös megjelenéskor, de végül rájöttek az emberek, hogy tényleg egy különleges műről van szó, amiben megvan minden, ami kell – ezért ma már csak szuperlatívuszokban beszélünk róla. Nem hiába kapta erről a címét a Queen életéről szóló 2018-as mozifilm, a Bohém Rapszódia is.

Különböző előadók próbálták már számtalanszor megismételni a dal varázslatát több-kevesebb sikerrel, viszont most egy Kurt Hugo Schneider nevű zenész/YouTuber olyan módszert választott, amire eddig még talán senki sem gondolt, hiszen fogta magát, és az egyik barátjával együtt mosógépen játszották el a számot.

Igen, manapság már egy háztartási nagygépnek is teljesülhet az álma, és hangszerként funkcionálhat egy epikus előadás erejéig, ahol megszólal rajta a Bohemian Rhapsody. Igaz, hogy hosszú órákba telt megcsinálni a videót, de az biztos, hogy teljes mértékben megérte. Itt lehet megtekinteni azoknak, akik valami igazán egyedire vágynak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás