Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Johnny Depp ismét Jack Sparrow bőrébe bújt a beteg gyerekek kedvéért

Johnny Depp ismét Jack Sparrow bőrébe bújt a beteg gyerekek kedvéért

Zene, Film & Kultúra

Johnny Depp ismét Jack Sparrow bőrébe bújt a beteg gyerekek kedvéért

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:15

A világsztár, Johnny Depp újra bebizonyította, hogy aranyból van a szíve, hiszen még a koronavírus-járvány sem tudta megállítani őt abban, hogy Jack Sparrow-ként ismét boldogságot csaljon a kis rajongók szívébe.

Alapból is elég népszerű volt Johnny Depp, de 2003-ban A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című alkotással vált igazi globális sztárrá, azóta pedig összesen ötször bújt Jack Sparrow bőrébe. Úgy volt, hogy ismét láthatjuk őt a szerepben, de az exfelesége, Amber Heard komoly dolgokkal vádolta meg őt, a Disney pedig ennek hatására nem kért többet a színészből, hiába derült ki azóta, hogy a nő valótlan dolgokat is állított.

A rajongók nagyon szeretnék, hogy Johnny Depp ismét a legikonikusabb szerepében tündökölhessen, hiszen annyira jól megy neki, hogy időnként csak úgy megjelenik teljes sminkben és jelmezben egyes gyermekkórházakban, hogy mosolyt csaljon a beteg kölykök arcára.

Hiába van koronavírus-járvány, még ez sem állította meg őt abban, hogy ismét meglátogassa a fiatal pácienseket, csak most virtuálisan.

A JustJared írja, hogy Juiced TV segített Johnny Deppnek abban, hogy ebben a nehéz időszakban kicsit boldogabbá tegye a Queenslandi Gyermekkórház betegeit, és a neki üzenőket. A színész Jack Sparrow-ként hülyéskedett, és természetesen hatalmas volt az öröm mindenki részéről, hiszen tényleg különleges dologról van szó.

„A valaha volt egyik legjobb, és legszebb élményem”

– így jellemezte az eseményt Johnny Depp, aki jelenleg is hatalmas csatában van az exfeleségével, de úgy látszik, hogy közben sem felejtett el jó embernek lenni, és volt ideje egy kicsit jótékonykodni.

Akit érdekel a szívmelengető videó, az itt megnézheti:

Borítókép: Johnny Depp, mint Jack Sparrow / festiquotes.com