Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harmadjára ugyan, de olyat énekelt a 12 éves kislány, hogy hihetetlen – videó

Harmadjára ugyan, de olyat énekelt a 12 éves kislány, hogy hihetetlen – videó

Zene, Film & Kultúra

Harmadjára ugyan, de olyat énekelt a 12 éves kislány, hogy hihetetlen – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

Egy Ashley Marina nevű fiatal lány próbált szerencsét az America's Got Talentben, de Simon Cowellt csak harmadjára sikerült lenyűgöznie – akkor viszont nagyon.

Sokan mennek tehetségkutató műsorokba, hiszen rengeteg sztár kezdte így pályafutását, gondoljunk csak például Molnár Ferenc Caramelre, Gáspár Lacira, vagy Tóth Gabira. Most az America's Got Talent színpadán próbálkozott egy Ashley Marina nevű 12 éves kislány, aki az énekhangjával akarta elkápráztatni a zsűrit, de nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt elképzelte.

Miután a fiatal énekes mesélt egy picit a tengerimalacáról, elkezdte előadni az általa választott dalt, ami ugyan a nézőket meggyőzte, de Simon Cowell leállította, és azt kérte tőle, hogy válasszon másik zenét. Ez megtörtént, de a hallható tehetsége ellenére ez sem nyerte el a szigorú zsűritag tetszését, ezért adtak az indulónak egy kis időt, hogy felkészüljön egy harmadik dalból.

Szegény Ashley Marina láthatóan elkeseredett egy kicsit, meg persze izgult is, hiszen elég szokatlan, hogy valaki harmadik esélyt kapjon ebben a műsorban. Végül úgy döntött, hogy egy saját, megható számot ad elő, amit az édesapjának írt arról, hogy mindig számíthat rá. Visszament, kiénekelte a lelkét is, aminek az lett az eredménye, hogy állva tapsolta őt mindenki, és még Simon Cowell is elismerte.

Itt lehet megnézni az előadásokat, és eldönthetjük magunknak, hogy vajon tényleg kellett-e ez a három különböző dal, vagy egy is elég lett volna a továbbjutáshoz:

Borítókép: Ashley Marina / youtube.com/America's Got Talent (screenshot)