promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műsorváltozás lesz a TV2-n
Borítókép:  Muhsin Akgun
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerdán debütál a TV2-n az a sorozat, aminek középpontjában a társadalmi különbségek és a kényszerházasság áll.

Kényes témákat feszegető török dráma váltja az Amanda című sorozatot június 17-től hétköznap délutánonként a TV2 műsorán. A Kegyetlen város nem csak a társadalmi különbségeket mutatja be, de a Törökországban régebben elfogadottnak számító előre elrendezett frigy is hangsúlyos szerepet kap a történetben.

A Kegyetlen város egy vidéki család életét mutatja be, melynek főszereplője Seher, a gyermekeit egyedül nevelő anya, aki két lányával, fiával és anyósával él együtt Törökország délkeleti részén, Antakya-ban. Seher férje halála után mindent megtesz, hogy összetartsa a családot. Életük azonban hirtelen megváltozik, amikor leég az otthonuk és kénytelenek Isztambulba költözni, ahol Seher munkát vállal egy gazdag férfinál, Agah Karacaynál. A tehetős üzletember, aki szintén Antakyából származik, fényűző életet él gyönyörű feleségével, pazarló fiával és lányával egy csodálatos kastélyban, ahol velük lakik kerekesszékes unokaöccse is. Sereh rosszindulatú anyósa azonban titkos tervet szövöget: a háta mögött eladta az egyik lányát Agahnak, aki az unokaöccséhez akarja feleségül adni a lányt, ezzel biztosítva a sérült férfi jövőjét. Karaçay mesebeli élete azonban régi titkokat rejt, amely mindkét család életét felforgatja.

A Sehert alakító Deniz Ugurt a török sorozatok rajongói jól ismerhetik már a Ferihából, ahol szintén a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra szinkronizálta őt. Törökországban óriási sztárként ünneplik a háromgyermekes színésznőt, akit két éve mellrákkal diagnosztizáltak, és a Feriha utolsó részeit parókában forgatta le a kemoterápiás kezelések miatt. Az egyik népszerű magazin címlapján kopaszon vállalt fotózást, annak érdekében, hogy minél több nőt ösztönözzön arra, hogy elmenjenek a szűrővizsgálatra.

A széria szereplői olyan népszerű magyar színészek hangján szólalnak meg, mint Háda János, Mics Ildikó, Gyöngy Zsuzsanna, Fehér Tibor, Ágoston Péter, Pekár Adrienn, Nagy Katica, Czető Roland, Rátonyi Hajni és Vándor Éva.

A Kegyetlen város minden hétköznap délután, 15.40-től lesz látható a TV2 műsorán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás