promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érdekes előzetest kapott a Blumhouse építészhorrorja – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Blumhouse legújabb horrorfilmjében, a You Should Have Left-ben Kevin Bacon és Amanda Seyfried játsszák a főszerepeket.

A Blumhouse 2007-ben beírta magát a történelembe azzal, hogy elkészítette minden idők legjövedelmezőbb alkotását, a Parajelenségeket, ami mindössze 15 ezer dollárból készült, de 193 milliót hozott. Azóta rengeteg alacsony költségvetésű, de minőségi horrorfilmet kaptunk Jason Blum stúdiójának égisze alatt, mint például az Oscar-díjjal is jutalmazott Tűnj el!, a Halloween-franchise legújabb darabját, aminek folytatása 2020 őszére várható, a Boldog halálnapot!, vagy az év elején bemutatott A láthatatlan ember, ami messze felülmúlta a várakozásomat.

Napjainkba, ha bejelentenek egy Blumhouse produkciót, azt mindig óriási érdeklődés övezi, és most váratlanul kaptunk egy előzetest, ami ugyancsak aprópénzből készült, de elég érdekes horrorfilmet sejtet.

A You Should Have Left (magyarul: El kellett volna mennetek) hivatalos leírása szerint Theo Conroy sikeres karriert tudhat maga mögött. A középkorú férfi és a nála jóval fiatalabb felesége, Susanna házassága azonban szétesőfélben van. A pár úgy dönt, hogy megpróbálják helyrehozni kapcsolatukat, így egy romantikus hétvégét készülnek eltölteni egy házban, távol a világ zajától. A hétvége azonban csakhamar rémálommá válik, amikor egy gonosz démoni erő tör az életükre.

A film Daniel Kehlmann novellája alapján készült, és az a David Koepp rendezte, aki eddig olyan filmeket dirigált, mint például a Mortdecai, a Fék nélkül, vagy a Hetedik érzék, és olyan alkotások forgatókönyvét jegyzi, mint a Jurassic Park, a Mission: Impossible, a Pókember (2002), a Világok harca, az Angyalok és démonok, és még hosszasan sorolhatnánk. A főszerepeket Kevin Bacon és Amanda Seyfried alakítják. Bár az előzetes elég spoileresnek, és gagyinak hat, valami azt súgja, hogy ennek ellenére érdemes lesz odafigyelni erre a horrorfilmre.

Szomorú, de a Blumhouse új alkotását nem moziban fogjuk látni, legalábbis nem mostanában, de a jó hír, hogy így sem kell sokáig várni rá, a You Should Have Left ugyanis már június 19-én debütál az interneten. Az előzetesét alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás