promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rövid időre visszatér a Barátok közt egyik népszerű szereplője
Borítókép:  RTL Klub offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csórics Balázs újra látható lesz a képernyőn az RTL Klub sorozatában.

A rajongók imádták a RTL Klub napi szériájában a Rudi nevezetű karaktert, akit Csórics Balázs alakított. A színész anno maga döntött úgy, hogy elhagyja a sorozatot, és új kihívásokba kezd.

„Ez az egész az én döntésem, az én kérésem volt, és odabent se örültek túlzottan ennek a dolognak. De kellett hoznom egy döntést”

– nyilatkozta a Reggeliben a színész, akit most rövid időre ismét feltűnik.

Ugyebár azért csak rövid időre, mivel az íróknak valahogy búcsút kellett venni a karakterétől. Rudi nem elutazott hosszú időre, hanem meghalt. A történet szerint egy verekedés után a Dunába esett és beverte a fejét egy farönkbe.

A színész 2014-től egészen 2018-ig volt a produkció része. A SorozatWiki most megtudta, hogy kicsit visszatér a karakter, méghozzá Krisztián visszaemlékezésében, amikor még Afganisztánban jártak.

„Az ilyen különlegesebb jeleneteket mindig is nagyon élveztem. A Barátok közttel én mindig azért szerettem dolgozni, mert színészként és emberként nagyon sok helyzetben ki tudtam magam próbálni. Mindig úgy álltam ezekhez a forgatásokhoz, hogyha azt mondták, hogy ugorj ki az ablakon, akkor nem azt kérdeztem, hogy milyen vastag lesz az alatt a szőnyeg, hanem hogy hányszor. Azt láttam, hogy ezt a hozzáállást a készítők is szerették. Ezen esetek közül pedig a katonai jeleneteket élveztem a legjobban, így nagyon örültem, hogy ismét egyenruhába kell bújnom. A mostani felvételeken volt több hivatásos katona is, akikkel kiemelkedő élmény volt együtt dolgozni. Nekik ez a szakmájuk, így pontosan tudták, hogy egy harctéren mi zajlik és hogyan kell ezt megvalósítsuk, hogy otthon a képernyők előtt hiteles legyen. Borzasztóan élveztem és bízom benne, hogy a nézők is szeretni fogják ezt a visszaemlékezést”

– mesélte a portálnak a színész.

Rudit ezen a héten, valamint a jövő héten is láthatják a nézők néhány epizódban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás