Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dallopással vádolják Jollyt

Dallopással vádolják Jollyt

Zene, Film & Kultúra

Dallopással vádolják Jollyt

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:01

Jollyt azzal vádolják, hogy ellopta Suzy Mulatnak a csajok című dalát. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta az igazságot.

Botrányfelhők gyülekeznek Jolly felett, ugyanis követői megvádolták azzal, hogy ellopta egykori szerelme, Suzy dalát. Egy hete debütált a YouTube-on a zenész új barátnője, Barbara és felfedezettje, Vivien Mulatnak a csajok (Leánybúcsú) című dala, aminek producere, valamint zeneszerzője, és dalszerzője is Jolly volt, majd pár nappal később Suzy is ugyanezen a címen tette közzé új dalát, aminek zenéjét és szövegét is Patocska Olivér jegyez.

Ennek láttán Jolly követői azt gondolták, hogy a mulatós sztár ellopta egykori kedvese dalát, ezért nekiestek az énekesnek, és dallopással vádolták meg. Jolly a Ripostnak tisztázta a dolgokat:

„Én a dal producere vagyok, nem énekelek benne, és a videoklipben sem szerepelek. Ezért sem értettem, miért vádolnak engem a kommentelők. Az igazság az, hogy örülök, hogy az új dalom ennyire megosztó lett. Ezt a nótát még 2015 tavaszán szereztem, erről bizonyítékom is van, le is védettem. Suzy jól tudta, hogy ezzel a címmel szereztem már egy dalt, de mivel a két nóta sem dallamvilágában, sem dalszövegében nem egyezik meg, így ebben semmi jogellenes nincs. Mondhatnám azt, hogy én érzem úgy, hogy ismét tőlem tulajdonították el a szellemi termékemet, de nem teszem. Nem foglalkozom ezzel. Úgy gondolom, hogy a nézettség minket igazol”.

A két, ugyanazon címen futó dalt alább hallgathatjátok meg.

Borítókép: Blikk