promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a 2020-as EFOTT friss fellépőit
Borítókép:  EFOTT offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Flo Ridához csatlakozik még a Halott Pénz, vagy a Fran Palermo.

Nincs egyszerű helyzetben a hazai fesztiválélet, mert a húzónevek közül sajnos majdnem mindegyik ment a levesbe a koronavírus-járvány miatt. A kormány augusztus 15-ig fent szeretné tartani azt, hogy addig ne lehessen semmilyen nagyobb rendezvényt megtartani.

Végül az EFOTT úgy döntött, hogy elcsúsztatják a fesztivált, és 2020. augusztus 26-30. között megpróbálják megtartani a rendezvényt. A jelenlegi állás szerint nem lesz ennek akadálya, de hát addig még sok víz lefolyik a Dunán. Viszont a szervezőknek haladni kell, és ha külföldi csúcsneveket nem is tudnak hozni, a hazai fellépők sorát már nagyon szépen erősítgetik.

A külföldi sztárok közül amúgy Flo Rida szívesen csatlakozik az EFOTT-hoz augusztusban, de KSHMR vagy a Pendulum már biztosan nem teszi tiszteletét a Velencei-tó partján. Utóbbi amúgy csak DJ-szettel érkezett volna, nem a teljes csapattal.

Eddig biztos volt a hazai felhozatalban, hogy érkezik a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains és például a Cloud 9+ is, ma pedig kiderült, hogy többek között a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, az AWS valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci játszik is csatlakozik a gárdához.

Az EFOTT egyik egyedisége, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val, vagy éppen áthangszerelt zenével. A tavaly vendégénekesként elsőbálozó Király Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on.

„Elképesztően örülök a felkérésnek, hiszen szerettem volna a karrierembe még több fesztiváljelenlétet. Idén pedig az egyik legnagyobb hazai fesztivál nagyszínpadán játszhatunk a zenekarommal! Ez egy elismerés számunkra mind a közönségtől, mind a szervezőktől. Reméljük, hogy sokan részt vesznek majd az EFOTT-on, és biztonságban szórakozhatunk együtt”

– nyilatkozta Király Viktor.

A honlapon mostantól a négy fő színpad teljes line-upja megtekinthető, azaz közel 100 fellépő, ráadásul napi lebontásban – így innentől akár már össze is állítható a megnézendő koncertek listája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás