Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Autósmoziban fognak fellépni a legjobb stand-uposok

Autósmoziban fognak fellépni a legjobb stand-uposok

Zene, Film & Kultúra

Autósmoziban fognak fellépni a legjobb stand-uposok

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:01

Először Orosz György, Bruti, és Magyed fognak színpadra állni a DumaDrive elnevezésű rendezvényen.

A járvány miatt kénytelenek vagyunk kreatív ötletekhez folyamodni, aminek az egyike az autósmozik visszahozása, mivel a légkondicionált zárt termekbe még nagyon sokáig nem tudunk beülni. Az Árkád bevásárlóközpont tetején már ki is alakítottak egy ilyen komplexumot, ami körülbelül 100 autót tud egyszerre fogadni.

Persze nem csak mozizás lesz itt, hanem olyan különleges események, mint például a DumaDrive, aminek az első előadását június 12-re, péntekre szervezik.

Az autónk székeinek kényelméből nézhetjük a színpadot és a kivetítőt, a hang az FM rádión keresztül jut el hozzánk, ha nem akarjuk leengedni az ablakot, a finomságokat pedig görkoris felszolgálók repítik egyenesen az ablakunkhoz. Igazi retró élmény ez, amivel közben minden biztonsági előírást és egészségügyi szabályt betartanak.

A nyitóestén Orosz Gyuri, Al-Gharati Magyed és Bruti lépnek fel, de utána folyamatosan érkeznek majd a stand-up nagyágyúi a Stand Up Comedy Humortársulatból és a Dumaszínházból is, már ha jól fog elsülni az egész, de hát miért ne sülne el jól. Ebben bízik Orosz György is:

„Végre közönség előtt is bemutathatom a karantén ideje alatt született műsort. Biztosan furcsa lesz, hogy nem nevetés és taps formájában, hanem dudálással és reflektorozással nyilvánítanak tetszést, de nagyon edzettek vagyunk a szabadtéri rendezvényekhez”

– mondta a humorista.

Persze készüljünk fel, mert a különleges eseménynek az ára is borsos: 12 ezer forint/autó, de ezt nézhetjük úgy, hogy 3 ezer forint, ha már négyen ülünk benne. 

Borítókép: RTL Klub offical