Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapest is szerepel Hans Zimmer és Alan Walker közös klipjében

Budapest is szerepel Hans Zimmer és Alan Walker közös klipjében

Zene, Film & Kultúra

Budapest is szerepel Hans Zimmer és Alan Walker közös klipjében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 17:47

Az biztos, hogy már az is elég különleges dolog, hogy együtt dolgozik a világ legmenőbb zeneszerzője, és lemezlovasa, az pedig már csak hab a tortán, hogy Budapest is benne van a klipben.

Hans Zimmer egy legendás hollywoodi zeneszerző, aki olyan alkotásoknak készítette az ikonikus zenéjét, mint A sötét lovag-trilógia, Eredet, Csillagok között, Az oroszlánkirály, vagy A Karib-tenger kalózai, szóval a legnagyobbak közt van a helye. A dallamai rengeteg embert inspirálnak, és ezzel a „Faded” című gigasláger producere, Alan Walker is így van.

A DJ állítása szerint az egyik kedvenc zenéje az idén 10 éves Eredet című Leonardo DiCaprio filmből ismert „Time” című szerzemény. Éppen ezért döntött úgy Alan Walker, hogy készít hozzá egy fülbemászó, ritmusos EDM remixet, aminél ráadásul még Hans Zimmer is hivatalosan közreműködött.

A koronavírus-járvány idején elég nehéz volt elkészíteni hozzá a klipet, de végül egy kis kreativitással csak összejött nekik. Számunkra külön öröm, hogy többek között Los Angeles és New York mellett még Budapest is szerepel benne, szóval büszkék lehetünk, hiszen Hans Zimmer és Alan Walker is ott díszeleg a Lánchídon.

Itt lehet megtekinteni a videót:

Borítókép: Budapest a Hans Zimmer & Alan Walker – Time (Official Remix) klipjében / youtube.com/Alan Walker