Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét tele lesz sztárokkal az új Tankcsapda klip

Ismét tele lesz sztárokkal az új Tankcsapda klip

Zene, Film & Kultúra

Ismét tele lesz sztárokkal az új Tankcsapda klip

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:37

Csütörtökön debütál a Tancsapda friss videója, a „Szüless meg újra”!

Nem tétlenkedik a Tankcsapda a karantén alatt, és írogatják az új dalaikat. Persze fellépésük még így is lesz, mivel pénteken Debrecenben, szombaton pedig Székesfehérváron állnak színpadra egy exkluzív, autósmozi jellegű esemény során. Egy körszínpadon fog játszani a zenekar, amit Debrecenben 600, míg Székesfehérváron 300 autó tud majd körbeállni. Így minden egészségügyi szabályt betartva felzendülhetnek élőben a régi és új Tankcsapda dalok.

Közben megérkezett az új dal, amihez nemsokára klip is társul. Akik szemfülesek voltak, azok elkaphatták a „Szüless meg újra” című szerzeményt a Petőfi Rádióban, de a netes közönség is már belevetheti magát a Spotifyon ide kattintva. Akik a YouTube-ra szavaznak, azoknak csütörtökön érkezik a dal, de már videóval együtt.

A „Szüless meg újra” egy olyan szerzemény, amellyel a banda az újrakezdéshez kíván reményt, illetve erőt adni a közönségnek.

Nem meglepő dolog, ha Tankcsapda klip, akkor arra megannyi ismert személyiség bólint rá, ha csak egy kis mellékszerepre is. A Tokay Péter rendezésében készült videóban feltűnik a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező Babos Tímea, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely, a tetovált séfként ismert Serényi Zsolt, illetve Nagy Zsolt színész is.

Közben a zenekar már megosztotta a közönséggel kedvcsinálónak a 10 perces werkfilmet, a kész anyagot pedig ahogy fentebb írtuk, csütörtökön láthatjátok.

Borítókép: Tankcsapda offical