Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert Pattinson vézna Batman lesz?

Robert Pattinson vézna Batman lesz?

Zene, Film & Kultúra

Robert Pattinson vézna Batman lesz?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

A színész nem akarja magát kigyúrni a szerep kedvéért sem.

Az elmúlt évtizedek alatt számos élőszereplős Batmannel találkoztunk már. Az első, 1943-as feldolgozásban Lewis Wilson, majd az 1949-es Batman és Robin-ban Robert Lowery alakította a Gotham-i szuperhőst. 1966-ban Adam West bújt a denevérjelmezbe, aztán 23 évvel később Michael Keaton formálta meg a karaktert Tim Burton két Batman-filmjében is. Utána érkezett Val Kilmer, majd George Clooney Joel Schumacher nem éppen a legnagyobb népszerűségnek örvendő adaptációiban. Majd jött Christian Bale, aki sokak szerint minden idők legjobb Batmanje volt Christopher Nolan zseniális trilógiájában; az élőszereplős Denevéremberek sorát Ben Affleck zárta a DC azóta összeomlott szuperhősfilmes univerzumában.

Amióta nyilvánosságra hozták, hogy Robert Pattinson lesz a Matt Reeves-féle The Batman főszereplője, azóta az elégedetlen rajongók folyamatosan lázadnak a döntés ellen, és próbálják megmagyarázni, hogy a színész miért nem méltó Batman szerepére. Hozzá kell tenni, hogy Pattinson legutóbbi nyilatkozata után tényleg nem lesz könnyű megkedveltetnie magát a gyűlölködőivel.

A GQ magazinnak elárulta, hogy sajátos étrendet követ a karanténban, de mellette nem hajlandó testedzeni.

„Ha folyton gyúrsz, akkor a probléma részévé válsz. Precedenst teremtesz vele”

– fogalmazott Pattinson, utalva ezzel színészkollégáira.

Való igaz, hogy Christian Bale előtt egyetlen élőszereplős Batmant alakító színész sem gyúrta ki magát a szerep miatt, és ezt annak idején nem is tette senki se szóvá, ezzel szemben Robert Pattinson-t már most sokan

a „legvéznább Batmannek” hívják.

Borítókép: Chris Delmas / AFP