Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Milliókat gyűjtöttek össze a magyar DJ-k a rászorulóknak

Milliókat gyűjtöttek össze a magyar DJ-k a rászorulóknak

Zene, Film & Kultúra

Milliókat gyűjtöttek össze a magyar DJ-k a rászorulóknak

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Rengeteg ismert lemezlovas zenélt azért, hogy összegyűjtsenek pár millió forintot a zeneipar munka nélkül maradt háttéremberei számára.

A koronavírus-járvány miatt rendkívül nehéz helyzetbe kerültek a hazai zenészek, és azok, akik előkészítik, lebonyolítják a fellépéseket, előadásokat. A 24 az MTI információi alapján írja, hogy éppen emiatt döntött úgy a két főszervező, Lotfi Begi és Andro, hogy csinálnak egy jótékonysági eseményt, aminek a bevételét a zeneipar háttérben dolgozó munkásainak szánják.

Április 25-én zajlott a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán a One Future Streamfest, ahol a szervezők mellett Bárány Attila, Bricklake, Jauri, a Loving Arms, Metzker Viktória, Willcox, Newik, Purebeat, Stadium X, és Yamina is felléptek. Utána egy hétig lehetett megtenni a felajánlásokat, és végül 5 millió forint gyűlt össze.

„Az összeg a Fábián Juli Emlékalapítványhoz kerül, amely egyébként is hasonló tevékenységgel foglalkozik. A koronavírus-járvány, az elmaradó koncertek és rendezvények miatt nagyon sok road, hangmérnök és más, fontos tevékenységet végző zenei szakember maradt bevétel nélkül, az ötmillió forintból előreláthatóan közülük ötven embert lehet támogatni mintegy száz-százezer forinttal”

– mondta Lotfi Begi, aki nagyon örül, hogy ekkora összeg folyt be, és így több ember életén is sikerül majd egy kicsit könnyíteni.

Borítókép: Lotfi Begi / blikk.hu (Grnák László)