Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön az új Alkonyat-könyv Stephenie Meyer-től

Jön az új Alkonyat-könyv Stephenie Meyer-től

Zene, Film & Kultúra

Jön az új Alkonyat-könyv Stephenie Meyer-től

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:01

Az előzményregény idén nyáron fog megjelenni.

A The Midnight Sun címet viselő, az Alkonyat-regénysorozathoz készült előzménykötet híre a Twilight-rajongók számára nem egy friss hír, hiszen Stephenie Meyer már több, mint tíz éve bejelentette, hogy dolgozik rajta, azonban egy része kiszivárgott az internetre, és akkor elállt a kiadásától.

Az írónő aztán a múlt hétvégén izgalomban tartotta rajongóit, mivel nagy bejelentést ígért hétfőre a honlapján. Hétfő reggel össze is omlott a hatalmas érdeklődéstől a honlap, de az írónő kiadója, a Little, Brown Books for Young Readers is közreadta a bejelentést.

Augusztus 4-én jelenik meg a The Midnight Sun, ami Edward Cullen szemszögéből láttatja a történetet.

„Furcsa érzés bejelenteni (a megjelenést) akkor, amikor a világ járványtól szenved és senki nem tudja, mit hoz a jövő. Komolyan gondolkodtam, hogy elhalasztom a bejelentést addig, amíg a helyzet normalizálódik, de ez rossz dolognak tűnt, figyelembe véve, hogy milyen sokáig vártak erre a könyvre az érdeklődők. (...) Magamról tudom, hogy manapság mekkora szükségem van arra, hogy valami elterelje a figyelmemet, mekkora szükségem van arra, hogy előre tekinthessek, és leginkább mekkora szükségem van több könyvre, hogy olvassak. Remélem, hogy ez a könyv egy kis örömmel tölti el olvasóimat, és megjelenése után lehetőséget ad egy képzelt világban élni egy ideig”

– írta a közleményében Meyer.

Az Alkonyat-sorozat több mint százmillió példányban kelt el világszerte, és nagysikerű filmadaptációk is készültek belőle Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével.

Borítókép: Wallpaper Cave