Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Többen is kiszállnak a Barátok köztből

Többen is kiszállnak a Barátok köztből

Zene, Film & Kultúra

Többen is kiszállnak a Barátok köztből

Zene, Film & Kultúra

HZS 14:50

Seprenyi László, a Barátok köztben Bartha Krisztiánt alakító színész úgy döntött, hogy hét év után otthagyja a sorozatot. De nem ő az egyetlen, aki távozik.

Hét év után, Seprenyi László úgy döntött, hogy otthagyja a Barátok köztöt, egyúttal az általa megformált Bartha Krisztián szerepét. A színész erről a Best magazinnak beszélt. Mint elmondta, két éve már, hogy felmerült benne a távozás gondolata, végül azért száll ki, mert szeretne több időt tölteni a családjával is.

„Ez egy fantasztikus csapat, remek kollégáim vannak. Mindig is lenyűgözött, ahogyan ezekben a hetekben is képes megújulni ez a 23 éves produkció. Nem tudtam teljes erőbedobással és szenvedéllyel dolgozni, kiüresedtem. Annak a színésznek, aki nem adja bele szívét-lelkét, abba kell hagynia”

– fogalmazott a bulvármagazinnak.

Ugyanakkor a Best arról is ír, hogy nem Seprenyi az egyetlen, aki távozik a sorozatból. Egy, a sorozatban ismertté vált színészt, és egy népszerű, színházban is dolgozó színészt is csak őszig lehet majd látni. Hogy kikről van szó pontosan, azt nem tudni.

Borítókép: Blikk