promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Többen is kiszállnak a Barátok köztből
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Seprenyi László, a Barátok köztben Bartha Krisztiánt alakító színész úgy döntött, hogy hét év után otthagyja a sorozatot. De nem ő az egyetlen, aki távozik.

Hét év után, Seprenyi László úgy döntött, hogy otthagyja a Barátok köztöt, egyúttal az általa megformált Bartha Krisztián szerepét. A színész erről a Best magazinnak beszélt. Mint elmondta, két éve már, hogy felmerült benne a távozás gondolata, végül azért száll ki, mert szeretne több időt tölteni a családjával is.

„Ez egy fantasztikus csapat, remek kollégáim vannak. Mindig is lenyűgözött, ahogyan ezekben a hetekben is képes megújulni ez a 23 éves produkció. Nem tudtam teljes erőbedobással és szenvedéllyel dolgozni, kiüresedtem. Annak a színésznek, aki nem adja bele szívét-lelkét, abba kell hagynia”

– fogalmazott a bulvármagazinnak.

Ugyanakkor a Best arról is ír, hogy nem Seprenyi az egyetlen, aki távozik a sorozatból. Egy, a sorozatban ismertté vált színészt, és egy népszerű, színházban is dolgozó színészt is csak őszig lehet majd látni. Hogy kikről van szó pontosan, azt nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás