promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luke Skywalker tényleg túl kicsi rohamosztagosnak?
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mark Hamill megválaszolta a mindenkit égető kérdést.

Valószínűleg minden Star Wars rajongó emlékszik az Egy új remény egyik klasszikus jelenetére, amikor Luke és Leia hercegnő először találkoznak. Utóbbi rögtön azzal kezdi, hogy odaszúr egyet:

„Törpéket is bevesznek rohamosztagosnak?”

Szegény Luke csak a hercegnő megmentésére sietett, de rögtön fricskát kap a magasságára.

Mark Hamill amúgy 175 cm, ami se nem alacsony, se nem magas, de a színész most Twitteren bebizonyította, hogy rohamosztagosnak pont jó. Hamill egy viccelődős mémet vett elő, ahol Star Wars akciófigurákat hasonlítanak össze. (Amik nagyjából mind egyformák hosszúságra.) Itt az derül ki, hogy Luke még magasabb is egy kicsivel.

„Rá kellett jönnöm, hogy amikor a hercegnő azt kérdezi tőlem, nem vagyok-e túl alacsony rohamosztagosnak, akkor azt szarkasztikusan teszi, hogy lássa, mi fog történni. Szóval így már nem akadok fent ezen a dolgon”

– írta a színész, aki ezzel az amerikai elnököt is szívatni akarta. Donald Trump múltkor afelől érdeklődött, hogy a koronavírusos betegeknek miért nem adnak be fertőtlenítőszert intravénásan. Amikor rákérdeztek nála, hogy miért hoz fel ilyen butaságot, arra csak annyit válaszolt, hogy szarkasztikusan tette a fel a kérdést, hogy lássa, mi történik.

Szóval Mark Hamill valamilyen szinte erre is reflektál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás