promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A karanténban töltötte szülinapját Nemcsák Károly
Borítókép:  Halász Nóra/Magyar Hang
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki kedvenc Vágási Ferije 63 éves lett a hétvégén.

Nemcsák Károlyt a mai napig Vágási Ferivel azonosítják, még a fiatalabb generáció is, mivel imádják a régi karaktert, és a videómegosztókon továbbra is a csodájára járnak. A színész 13 évig volt Feri, de hát már jócskán kilépett ebből a dimenzióból – a József Attila Színház igazgatójaként dolgozik, és mindent megtesz az igényes művészetért.

A művész április 25-én, vagyis múlt hét szombaton töltötte be a 63-ik életévét. A színésszel a Blikk készített egy rövid interjút, aki elmondta, hogy egyáltalán nem ijesztette meg az öregedés, sőt, büszkeséggel tölti el, hogy ennyi évet megérhetett. Mivel nem kerek évfordulóról volt szó, így annyira nem zavarta, hogy karanténban kellett ünnepelnie, azonban két év múlva egy hatalmas bulira készül.

„Ez nem kerek évforduló, szóval ha nem lenne a járványhelyzet, ami miatt nem igazán tanácsos másokkal találkozni, akkor sem tartottam volna nagy bulit. A szeretteim, a fiaim felköszöntöttek, de nem volt tortázás vagy ajándékozás, persze, én ezt nem is bántam. Majd két év múlva, a 65. születésnapomon biztosan lesz valami nagyobb találkozó.”

– mesélte a lapnak a színész.

Nemcsák Károly elmondása szerint nem lepte meg magát semmilyen ajándékkal. Nem vágyott semmire, úgy érzi megvan már mindene. Nem hagyománykövető, szilveszterkor sem tesz fogadalmat, azonban mégis van egy dolog, ami felkeltette a figyelmét:

„A születésnapról jut eszembe, Rátóti Zoltán színész barátom a 33. születésnapján a két szám összegét, azaz hat darab fát ültetett a kertembe. Egy japán filmben látta ezt a hagyományt, lehet, hogy egyszer én is megcsinálom.”

Isten éltesse a művész urat, és kíváncsian várjuk, mit tervez arra a bizonyos 65-ik születésnapi bulira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás