Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Cruise-nak alaposan betett a koronavírus

Tom Cruise-nak alaposan betett a koronavírus

Zene, Film & Kultúra

Tom Cruise-nak alaposan betett a koronavírus

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:19

Felsorolni is nehéz lenne már azokat a moziba szánt filmeket, amelyeknek bemutatóját a járvány miatt elhalasztották. Nemrég a Sony hozott ilyen döntést a Morbius, és a Venom 2. részével kapcsolatban.

A Paramount éppen két hónapja jelentette be, hogy leállították a Tom Cruise főszereplésével készülő Mission: Impossible 7. részének forgatását, mivel a történet szerint Velencében játszódik számos jelentet. Olaszország északi részén akkor már egyre nagyobb mértékben nőtt a koronavírus-fertőzések száma, és a helyi hatóságok számos nyilvános rendezvényt lefújtak a térségben a járvány terjedésének megakadályozására.

A Paramount már akkor közölte, hogy a Mission: Impossible 7. stábjának és szereplőinek biztonsága érdekében megváltoztatták a forgatási tervet, amelynek első állomása lett volna Olaszország.

A Deadline nemrég közölte a hírt, hogy a Paramount hivatalosan is elhalasztotta a Tom Cruise főszereplésével készült filmek bemutatóját. Ennek értelmében a Mission: Impossible 7. 2021. november 19-én kerül a mozikba 2021. július 23. helyett, a nyolcadik rész pedig 2022. november 4-én 2022. augusztus 4. helyett.

A Paramount két másik filmjének premierjét eltolta: a Chris Pratt főszereplésével készült The Tomorrow War című sci-fi 2021 júliusára, a Mancs őrjárat című animációs film pedig 2021 augusztusára került.

Tom Cruise egy másik filmjét is már eltolták korábban: idén júliusban került volna a mozikba a Top Gun: Maverick, amelynek új premierdátuma 2020. december 23-a lett.

Borítókép: Chris Delmas / AFP