promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Charles Bronson kőkemény horrorfilmmel hódítja meg Hollywoodot – előzetes
Borítókép:  Robert Bronzi / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Bronzi kihasználja, hogy a legendás Charles Bronson kiköpött mása, és most egy brutális gyilkossal harcol az új filmjében.

Az egykori lovász, Kovács Róbert már fiatalon is kísértetiesen hasonlított a Bosszúvágy-széria ikonikus színészére, Charles Bronsonra, így később még rá is tett pár lapáttal, és a haját, illetve az arcszőrzetét is úgy vágta, hogy a kiköpött mása legyen. Erre a nemzetközi filmipar is felfigyelt, és így született meg Robert Bronzi, Hollywood kedvenc Bronson-hasonmása.

A magyar színész már több Amerikai produkcióban is szerepelt a megtévesztő kinézete (és persze a tehetsége) miatt, így kipróbálta magát például a western műfajban is, és még Daniel Baldwinnal is dolgozott már együtt. Hamarosan viszont a Cry Havoc című horrorban fog feltűnni, amit Rene Perez írt és rendezett.

Az alkotás egy durva zsaruról szól, aki egy brutális sorozatgyilkos nyomába ered.

Az előzetes alapján pedig „hatalmas izgalmakra” számíthatunk a valljuk be nem túl igényesnek tűnő filmben, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy a mű fináléjában rendesen összecsap a maszkos mészáros, meg az atlétában feszítő Robert Bronzi, akit jól látható módon még a hideg sem zavar. Itt lehet megnézni a május 5-től elérhető Cry Havoc kedvcsinálóját:

Ezt látva joggal lehetünk büszkék Bronzira, hiszen olyan, mintha kísértetet látnánk. Ki tudja, lehet, hogy még feljebb tör majd a magyar filmcsillag, hiszen három új, hamarosan érkező alkotás is van a zsebében, szóval ebből is látszik, hogy néha akár évtizedeket is kell várnunk ahhoz, hogy megtaláljuk azt az utat, amit nekünk szánt az ég.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás